Mannerströms gåvokort

Inte helt oväntat innehåller Mannerströms gåvokort en mängd olika köksartiklar av hög kvalitet. Eftersom namnet Leif Mannerström borgar för kvalitet kan du räkna med att mottagaren blir nöjd med gåvan.

Även om utländska kontakter som inte nödvändigtvis känner till den svenska kändiskocken kommer att märka kvaliteten på produkterna. I utbudet finns till exempel skärbrädor, olika bestickset, en ostbricka med tillhörande knivar, salt- och pepparkvarn, knivställ i trendiga materialet bambu, japanska kockknivar, kött- & grillbestick och en mängd andra saker.

Det går också att välja ett överraskningspaket. Om mottagaren mot förmodan redan har allt den behöver i köket finns det också andra lyxiga gåvor att välja mellan. Gåvorna levereras i förstklassiga förpackningar. Dessutom ingår ofta en exklusiv bonusgåva vid beställning av ett Mannerströms gåvokort.

Bonusgåvan levereras tillsammans med själva gåvokortet, vilket gör att mottagaren redan har fått en gåva innan den beställer själva huvudgåvan. Priser börjar från 298 kronor.

Mannerströms gåvokort finns i 3 prisklasser

298 SEK – 359 SEK – 498 SEK

Tyvärr säljer vi inte Mannerström längre

Tyvärr har vårt samarbete med Mannerströms gåvokort avslutats. Men som tur var har vi en massa andra bra gåvokort att erbjuda. Det finns gåvokort i många olika prisklasser från 159 kr för Vinga Nobel till 799 kr för Vinga Imperial. Det finns gåvokort där man ger en gåva med kortet som tex Joyful eller nyheten Markus Aujalay som likt Mannerströms gåvokort även det är kvalitetsprodukter för köket.  Med Markus Aujalays gåvokort får du välja en av 10 stycken bonusgåvor som du ger med ditt gåvokort. Har du några funderingar eller vill ha hjälp att välja rätt gåvokort så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna. 

Köpa gåvokort med leverans inom 24 timmar*!

Nu kan vi erbjuda dig leverans av gåvokort inom 24 timmar. Detta gäller endast VINGA GÅVOKORT samt med leverans per email, sms eller pdf-filer.

Hur gör jag?

Välj ditt Vinga Gåvokort

Vinga gåvokort finns i priskklasser från 160 kr till 800 kr. Du kan även välja Vinga Home där du själv väljer exakt det belopp du önskar på ditt gåvokort.

Välj leverans email, sms eller pdf

Bifoga lista på emailadresser eller mobilnummer om detta leveranssätt väljs.

Välj datum för utskick

Lämna tomt om snarast möjligt

* Kreditkontroll görs. Går ni inte igenom detta kan vi inte leverera inom 24 timmar utan behöver förskottsbetalning. Vi kontaktar er efter er beställning. 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort. 

Ute i sista minuten?

Behöver du dina gåvokort direkt. Vi kan leverera alla Vingas gåvokort samma dag som email, sms eller pdf-filer. 

Vill ni veta mer kontakta oss via chatten, email eller telefon

God jul
&
Gott Nytt År