Mannerströms gåvokort

Inte helt oväntat innehåller Mannerströms gåvokort en mängd olika köksartiklar av hög kvalitet. Eftersom namnet Leif Mannerström borgar för kvalitet kan du räkna med att mottagaren blir nöjd med gåvan.

Även om utländska kontakter som inte nödvändigtvis känner till den svenska kändiskocken kommer att märka kvaliteten på produkterna. I utbudet finns till exempel skärbrädor, olika bestickset, en ostbricka med tillhörande knivar, salt- och pepparkvarn, knivställ i trendiga materialet bambu, japanska kockknivar, kött- & gtillbestick och en mängd andra saker.

Det går också att välja ett överraskningspaket. Om mottagaren mot förmodan redan har allt den behöver i köket finns det också andra lyxiga gåvor att välja mellan. Gåvorna levereras i förstklassiga förpackningar. Dessutom ingår ofta en exklusiv bonusgåva vid beställning av ett Mannerströms gåvokort.

Bonusgåvan levereras tillsammans med själva gåvokortet, vilket gör att mottagaren redan har fått en gåva innan den beställer själva huvudgåvan. Priser börjar från 298 kronor.

Hemsida av Rocket Digital | Copyright 2019