Joyful Giftcard

Joyful Giftcard har ett brett sortiment av gåvor att välja mellan. I stället för att nischa sig på ett specifikt område, som köksutrustning och matvaror, har de i stället valt att erbjuda en mängd olika varor från starka varumärken så som Craft, Orrefors, Sagaform, Kosta Boda och liknande.


Har ni några frågor eller funderingar kring joyful gåvokort är ni välkomna att kontakta oss

Joyfuls gåvokort finns i flera prisklasser:
219 - 1999 SEK

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Tillval

När ni köper ett gåvokort Joyful giftcard Diamant så finns det möjlighet att göra kortet mer personligt eller att lägga till en extra gåva som man ger tillsammans med gåvokortet. Denna gåva är förutom den gåvan som mottagaren väljer för sitt joyful gåvokort. Kontakta oss om ni har några frågor kring detta. 

Tilläggsgåva

Ni kan även välja att köpa till en gåva som ni ger tillsammans med era joyful giftcards till mottagarna. Detta är utöver den gåva som mottagaren får välja med sitt joyful gåvokort. 

Dessa gåvor kan ta slut så se till att vara ute i god tid med att beställa era gåvokort om ni önskar någon specifik gåva. 

Joyful giftcard_2022 tilläggsgåvor

Gör ditt gåvokort mer personligt

När ni köper gåvokortet Joyful giftcard Diamant finns det några tillval ni kan göra. Vi går nedan igenom vad för tillval som kan göras för att få sitt Joyful giftcard mer personligt. Gör man inga tillval så får man ett jättefint gåvokort som ni kan se exempel på produktbilden för Joyful giftcard diamant.

 

Personlig hälsning i kortet: Om man beställer över 50 stycken gåvokort har man möjlighet att göra en personlig hälsning på sitt joyful giftcard till en kostnad av 16kr/kort.

 

Egen hemsida (där mottagaren går in för att välja sin gåva): Det finns även möjlighet att göra en personlig bild eller video till sidan som mottagaren ska hämta ut sin gåva från sitt Joyful giftcard på till en kostnad av 995kr.

*Vänligen uppmärksamma att vid personlig hälsning eller personlig sida är leveranstiden för dina gåvokort längre. Det tar vanligen ca 14 dagar från det att designen är godkänd och klar tills korten skickas. 

Joyful gåvkort Diamant personligt

Om Joyful Giftcard

Bland gåvor finns allt från laddningskablar via designföremål från Kosta boda, Orrefors eller Sagaform för hemmet till välgörenhet. I år har Joyful ett unikt samarbete med Human Bridge som hjälper människor på flykt och Stadsmissonen som arbetar lokalt och hjälper utsatta grupper.

 

En av fördelarna med Joyful Giftcard är att webbsidan som mottagaren använder för att välja gåva är direkt kopplad till gåvoleverantören, så det framgår genast vilka gåvor som finns tillgängliga just då.

 

Nytt för i år är att mottagare av joyful giftcard Diamant kan välja olika antal produkter. Mottagaren kan till exempel välja en produkt från Sagaform eller en produkt från Sagaform och en från Kosta Boda . Vilka produkter eller antal produkter som mottagare av Joyful giftcard diamant kan välja mellan beror på vilken valör gåvokortet är på.

 

 Exempelvis om en mottagare får ett Joyful giftcard diamant 400 så har denne 4 diamanter att välja mellan i ett brett sortiment av produkter. Alla produkter är märkta med hur många diamanter som de är värda så att man enkelt kan se vad man får välja med sitt joyful giftcard diamant.

Starka internationella varumärken

När man ger bort ett joyful giftcard diamant finns mängder av olika produkter att välja mellan inom kategorierna: Kök, Bädd & bad, inredning, sport & fritid, kläder, smycken & skönhet, media & elektronik, barn. Med joyful giftcard finns det en bredd av starka varumärken att välja mellan; exempelvis sagaform, kosta boda. orrefors, Kosta Linnewäfveri, Edblad och mycket mycket mer. För att se vilka produkter som erbjuds klicka på ett gåvokort ovan så kan du komma vidare till en testsida där du kan se alla val av olika produkter som mottagare av kortet får välja mellan.

Välj enkelt bland ett brett utbud av 100-tals produkter. Då det alltid finns en stor bredd av gåvor att välja bland så hittar de allra flesta enkelt det bästa för dem.

Fraktkostnad & leverans

Joyful Giftcard använder sig också av Postpaket som leveranssätt, alltså att mottagare av gåvokortet hämtar ut den gåva de valt för sitt gåvokort från sitt postkontor, något som minskar miljöpåverkan. Den fraktkostnad som tillkommer på varje joyful giftcard avser denna leverans av gåvan till mottagaren av gåvokortet och är inte för leverans av själva gåvokorten. Joyful giftcard och eventuell tilläggsgåva skickas vanligen till en adress för att sedan delas ut. Denna adress är vanligen till ett företag som sedan delar ut gåvokort till mottagarna.

 

Det är möjligt att få sitt joyful giftcard Diamant som ett fysiskt gåvokort, per sms eller per email. Uppge i beställningen om ni önskar sms eller email istället för fysiska kort. Tänk på att ni behöver ha en lista med mobilnummer eller email om ni önskar få ert Joyful giftcard digitalt. Vänligen kontakta oss om ni önskar mer information kring Joyful Giftcard Diamant digitalt.

Skicka utomlands

Vill ni skicka era joyful giftcards utomlands så tillkommer en fraktkostnad om 270kr/kort för EU länder eller 180kr/kort till övriga nordiska länder, förutom Norge.

Välgörenhet

Mottagaren har även alternativet att skänka en gåva för sitt joyful giftcard istället för att motta en gåva själv. I år har Joyful ett unikt samarbete med Human Bridge och Stadsmissionen. Joyful barnkläder, handdukar eller bäddset till Human Bridge. Human Bridge ser sedan till att dessa produkter kommer till människor som är på flykt.

 

Joyful Giftcard har ett unikt samarbete med Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner som arbetar lokalt och stöttar utsatta grupper.

joyful gåvokort varumärken (1)

Vanliga frågor om Joyful Giftcard

Varje Joyful giftcard kommer med en unik kod. Denna finns tryckt på det gåvokort som mottagaren får. Det står även på varje gåvokort en länk till var mottagaren går in på för att välja sin gåva. Gå in på denna länk och logga in med din unika kod. När du har loggat in ser du hur många diamanter du har att välja produkter för. Vid varje produkt finns en markering för vad den produkten är värd. Du kan sedan välja de produkter du önskar. Du kan logga in flera gånger med samma kod men när du har gjort ditt val och lagt din beställning av din gåva kan du inte ångra dig.

Joyful har många olika produkter från kända varumärken i sitt sortiment. Vi är säkra på att varje mottagare hittar den bästa julgåva som passar dem då utbudet av produkter är stort. För att ge några exempel så finns det varumärken som Kosta boda, Kay Bojesen , Philips, Blaupunkt, Orrefors, Kosta Linnewäfveri, Sagaform samt Craft med mera.

2021 har man höjt den såkallade coronagåvan till 2000kr inklusive moms. Denna gåva är skattefri och så även den julgåva som finns möjlighet att ge för 500 kr inklusive moms. Detta innebär att du kan köpa julgåva till dina anställda för uppemot 2500 kr inklusive moms. Läs mer om vad som gäller för julgåva 2021.

Ja du kan ge joyful giftcard till dina kunder. Vad som gäller för regler rent skattemässigt eller till vilket pris som är skattefritt kan du läsa mer om under vår FAQ. Vill du beställa joyful giftcard till dina kunder kan du välja att antingen dela ut dem fysiskt till dina kunder eller välja att ta dina kort digitalt och på så sätt även kunna skicka till kunder som bor längre bort. Vänligen uppmärksamma vad som gäller vid leverans till utlandet innan ni ska beställa till kunder i andra länder.

Vanligen skickas era gåvokort ut inom 2-4 dagar efter en godkänd beställning. Därefter kan det ta någon eller några dagar beroende på fraktbolaget. Under de sista dagarna inför jul brukar trycket vara högt och därmed kan leveranstiden öka. Det är därför bra att vara ute i god tid och beställa sina gåvokort om man har möjlighet. Har ni behov av att få leverans av era gåvokort senast en viss dag kontakta gärna oss så kan vi kontrollera med leverantören om det är möjligt.

Har inte dina joyful gåvokort dykt upp i tid kontakta oss så ska vi ta fram spårningskoder för att se vad som har hänt med era gåvokort. Joyful skickar sina gåvokort med spårning så att vi kan få fram var era kort finns.

Det finns 100-tals produkter och varumärken att välja mellan hos joyful men ibland händer det att en gåvor tar slut. Ibland kan gåvor komma in i lager igen och detta brukar framgå vid den aktuella gåvan. Framgår inte detta kan ni kontakta Joyful genom de kontaktuppgifter som finns på sidan där ni väljer er gåva.

Nej det tillkommer inga mer kostnader för mottagaren av ett Joyful giftcard diamant. Den fraktkostnad som beställaren betalar är för leverans av gåvan som mottagaren (tex de anställda) väljer för sitt gåvokort. Mottagaren behöver därmed inte betala något mer för att få sin julgåva skickad till sitt utlämningsställe.

Vi har haft flera företag som ingår i en stor koncern eller även där olika avdelningar inom samma företag velat göra olika beställningar. Detta är inga problem från vår sida utan ni kan göra flera olika beställningar eller välja att göra en stor order för hela koncernen. Önskar ni få leverans till olika adresser behöver ni informera oss om det innan ni beställer. Vid större beställningar ger vi er alltid en offert och vårt mål är att alltid ge er bästa service.

När man köper ett joyful gåvokort har mottagaren möjlighet att välja att skänka sin gåva till välgörenhet istället för att välja en gåva ur det sortiment som finns. Joyful har samarbete med Human Bridge och Stadsmissionen. För att skänka sin gåva till exempelvis Human Bridge går mottagaren även här in på länken för att välja gåva och väljer där enkelt välgörenhet som gåva för sitt kort. Joyful kommer sedan se till att er gåva kommer fram till Human Bridge eller Stadsmissionen enligt ert val.

Vill du ge joyful gåvokort som julgåva till dina anställda? Då har du hittat helt rätt. Här har vi många olika prisklasser och gåvokort att välja mellan och det är enkelt att beställa. Börja med att se vilken budget ni har och därmed vilket önskat pris ert gåvokort ska vara på. Det finns gåvokort som kostar från 219 kr upp till 1999kr. Välj sedan det kort du vill beställa och lägg detta i kundkorgen. Beställer du fler än 50 stycken kort är du välkommen att kontakta oss så tar vi fram en offert till er. Om ni ska göra en stor beställning har ni möjlighet att göra era kort personliga genom att lägga till en personlig hälsning. Vi hjälper er gärna med hur ni ska designa ert kort. När ni har valt antal kort och om ni vill göra några tillval kommer era kort att skickas från leverantören till ert företag. Önskar ni skicka era kort till en annan adress än ert företag går även detta. Vanligen skickas alla gåvokort i en leverans, önskar man dela upp leveransen kontakta oss så kan vi ta fram vad den extra kostnaden för detta blir. Har ni några frågor så finns vi här för att hjälpa er.

När man beställer över 50 stycken gåvokort får man läggs till en egen hälsning i gåvokortet. Detta innebär att det istället för en blank sida står den hälsning man väljer att som tryck. Kortet kommer som vanligt alltid med en unik kod samt information om hur mottagaren kan välja sin gåva. Dessa sidor går ej att ändra. Förutom en personlig hälsning finns också möjlighet att göra sidan där alla produkter finns mer unik genom att lägga in en logga, video eller bild.

Den leveranskostnad som framgår på varje gåvokort är inte för att skicka ut själva gåvokorten utan för de produkter som mottagaren väljer för sitt gåvokort. Denna fraktkostnad avser leveransen av gåvan till mottagarens utlämningsställe. Leveransen av gåvokorten (och eventuell medgåva) till ert företag ingår i priset för det gåvokort ni väljer.

Hur länge era gåvokort gäller framgår på gåvokortet. Det händer att mottagare glömmer att lösa in sitt gåvokort. De kanske tittar in och hittar flera produkter som passar men kan inte välja vilken av alla gåvor de vill ha eller som passar dem bäst just nu. Det är därför alltid bra att påminna om att alla går in och väljer sina gåvor innan tiden går ut.

Det går inte att säga att Joyful gåvokort är det bästa gåvokortet då det kan bero på vad man önskar och vad som passar just ert företag eller anställda bäst. Joyful har ett stor bredd av produkter att välja mellan med allt från craft till orrefors i deras sortiment och det är enkelt att välja sin gåva hos joyful. Vi kan nästan lova att ni alltid kommer att hitta något i deras sortiment som ni är nöjda med.

Nej ni behöver inte logga in på gåvokortspecialisten för att lägga en beställning. Ni behöver däremot fylla i riktiga uppgifter i ert beställningsformulär och ha ett organisationsnummer.

Har du för ditt gåvokort valt en gåva från Kosta boda och denna är defekt när du får den kontaktar du Joyful i första hand. Du kan hitta kontaktuppgifter på sidan där du valt din gåva. Detsamma gäller övriga varumärken såsom orrefors, craft med mera.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.