Joyful gåvokort

Joyful Giftcard har ett brett sortiment av gåvor att välja mellan. I stället för att nischa sig på ett specifikt område, som köksutrustning och matvaror, har de i stället valt att erbjuda en mängd olika varor från starka varumärken så som Craft, Orrefors, Sagaform, Kosta Boda och liknande.

Bland gåvor finns allt från laddningskablar via designföremål för hemmet till välgörenhet. En av Joyful Giftscards fördelar är att webbsidan som mottagaren använder för att välja gåva är direkt kopplad till gåvoleverantören, så det framgår genast vilka gåvor som finns tillgängliga just då.

Det finns även möjlighet att skänka sin gåva till välgörenhet. Hos joyful kan man välja mellan att skicka en gåva till stadsmissionen eller ett klädpaket för barn till human bridge. 

När man köper ett joyful gåvokort kan man välja att antigen endast ge gåvokortet till mottagaren eller att ge gåvokortet med en medgåva. Vilka medgåvor som finns tillgängliga ser ni nedan i produktlistan (dessa kan ta slut så vill ni ha en specifik gåva var ute i god tid). Istället för att välja en fysisk medgåva kan man även välja att skänka 50 kr per gåvokort till Rädda barnen.  

Joylful Giftcard använder sig också av Postpaket som leveranssätt, alltså att mottagaren hämtar ut varan från sitt postkontor, något som minskar miljöpåverkan. Den fraktkostnad som tillkommer på varje gåvokort avser denna leverans av gåvan till mottagaren av gåvokortet och är inte för leverans av själva gåvokorten. Gåvokort och eventuell medgåva skickas vanligen till en adress för att sedan delas ut. 

Priser från 219 kronor för endast gåvokortet med medgåva eller Rädda Barnen kostar det från 359 kronor.

Har ni några frågor eller funderingar kring joyful gåvokort är ni välkomna att kontakta oss

Joyfuls gåvokort finns i flera prisklasser

219 - 799 SEK

Urval av varumärken

Det finns mängder av produkter att välja mellan inom kategorierna: Kök, Bädd & bad, inredning, sport & fritid, kläder, smycken & skönhet, media & elektronik, barn. Här är ett litet urval av de varumärken som finns. För att se vilka produkter som erbjuds klicka på ett gåvokort ovan så kan du komma vidare till en testsida där du kan se alla val av produkter som finns. 

Välgörenhet

Mottagaren har även alternativet att skänka en gåva till följande välgörenheter istället för att motta en gåva själv.