Sommarpresent anställda

Köp gåvokort som sommarpresent till dina anställda. Då får alla chans att själva välja sin gåva. Här hittar ni några av de sommarkort vi säljer. 

vinga sommargåvokort regal

Vinga gåvokort

Vinga gåvokort finns i flera olika prisklasser från 160 kr till 5000 kr. Du kan även välja Vinga home där du själv kan bestämma valfritt belopp.

Sommarpresent anställda & företag

Att köpa en sommargåva till dina anställda är ett utmärkt sätt att visa uppskattning för deras hårda arbete och engagemang i ditt företag. Det är inte bara ett bra sätt att höja moralen bland din personal, utan också en möjlighet att stärka din relation med dem. Sommargåvor kan vara kreativa och roliga, och bör inspirera en känsla av avkoppling och njutning av säsongen. 

Sammanfattningsvis är en genomtänkt sommargåva till anställda en investering i ditt teams lycka och välbefinnande, vilket kan leda till ökad produktivitet och företagets framgång på lång sikt.

Gåvokort som sommarpresent

Ett gåvokort gör det hela extra enkelt. Du slipper fundera och välja ut någonting som passar alla. Istället låter du var och en välja fritt ur ett varierande sortiment av artiklar. Du som arbetsgivare behöver bara välja prisklass och vilken typ av kort och sortiment som passar bäst.

En sommarpresent är ett enkelt sätt för företag att visa sin uppskattning och någonting som sätter lite extra guldkant på semestern. Vi har presenter och gåvor av många typer i de flesta prisklasser så alla kan hitta något som passar deras budget. 

Ge bort sommarkort till anställda och kunder

Maxa din relation med ett sommargåvokort!

Mottagarens upplevelse förstärks extra mycket om gåvan inte förväntas, och effekten blir positiv då mottagaren faktiskt inser att någon tänkt lite extra på just den, och tagit sig tid att visa sin uppskattning med en gåva. Med ett sommargåvokort till dina anställda och dina affärsrelationer förstärker du relationen, medan julklappen bekräftar den!

Med en sommargåvokort till dina anställda och dina affärsrelationer så kan du maximera gåvans effekt. Mottagaren får något förhållandevis oväntat, något som passar bra inför stundande sommarsemester och går på sin välförtjänta semester med en positiv upplevelse av dig och ditt företag.

Gavokort_gordel-kopiera-1200x800

Tips på sommarpresent

Till sommarpresent ger man ofta något som är sommarrelaterat. Kanske en kylväska, grilltillbehör eller en snygg vattenflaska. När ni väljer ett gåvokort som sommarpresent till anställda får de själva välja vilken av alla gåvor de helt vill ha och är i behov av. Kanske en anställd redan har allt inom grill men ingen snygg kylväska för sommarens dagar på stranden medan en annan har allt till stranden men inget till grillen.

Med gåvokort slipper du fundera över vem som behöver vad eller vilken gåva som skulle bli mest uppskattad. Du köper enkelt alla gåvokort direkt här online eller kontaktar oss så hjälper vi dig. Därefter får alla mottagare själva gå in och välja sin gåva. 

Sommargåva - Vilka regler gäller?

För sommargåvor finns inga speciella skatteregler. Som arbetsgivare behöver du därför betala in preliminärskatt som för lön motsvarande gåvans värde. Detta innebär att det inte finns någon begränsning för vilken summa ni kan köpa era sommargåvor som när man exempelvis köper en julgåva till anställda. 

Gåvokort är både enkelt för dig och personalen

Välj ett gåvokort ur vårt stora sortiment som ditt företags sommarpresent till era anställda. Det förenklar både för dig och mottagarna. Du väljer kategori och prisklass. Dina anställda får sedan i lugn och ro välja precis vad de helst vill ha.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.