Sommarpresent för företag och anställda

Ge företagets anställda en extra bra start på sommaren med en trevlig sommarpresent. Det är ett enkelt och billigt sätt att visa din uppskattning. Ett gåvokort gör det hela extra enkelt. Du slipper fundera och välja ut någonting som passar alla. Istället låter du var och en välja fritt ur ett varierande sortiment av artiklar. Du som arbetsgivare behöver bara välja prisklass och vilken typ av kort och sortiment som passar bäst.

En sommarpresent är ett enkelt sätt för företag att visa sin uppskattning och någonting som sätter lite extra guldkant på semestern. Vi har presenter och gåvor av många typer i de flesta prisklasser. Kom ihåg: Det måste inte vara dyrt för att vara uppskattat. Det är tanken som räknas.

 

Sommarkort

Maxa din relation med ett sommargåvokort!

Mottagarens upplevelse förstärks extra mycket om gåvan inte förväntas, och effekten blir positiv då mottagaren faktiskt inser att någon tänkt lite extra på just den, och tagit sig tid att visa sin uppskattning med en gåva. Med ett sommargåvokort till dina anställda och dina affärsrelationer förstärker du relationen, medan julklappen bekräftar den!

Med en sommargåvokort till dina anställda och dina affärsrelationer så kan du maximera gåvans effekt. Mottagaren får något förhållandevis oväntat, något som passar bra inför stundande sommarsemester och går på sin välförtjänta semester med en positiv upplevelse av dig och ditt företag.

 

Vårt tips är ett gåvokort i sommargåva till era anställda

En gåva till dina anställda inför semestern är alltid uppskattat. Vårt bästa tips på sommarpresent är att välja ett gåvokort. Det blir enkelt för dig som arbetsgivare. Vi har ett stort urval av gåvokort, bland annat Vinga, Magasin, Joyful och Supékort.

 

Visa din uppskattning som arbetsgivare

Alla vill känna sig uppskattade. En sommargåva till dina anställda är det perfekta sättet för dig som arbetsgivare att visa lite extra uppskattning.

 

Tips på sommarpresent

Vårt tips är att du väljer ett gåvokort som sommarpresent till din personal. Det är ett enkelt och smidigt sätt att ge var och en något de verkligen vill ha.

 

Sommargåva – Vilka regler gäller?

För sommargåvor finns inga speciella skatteregler. Som arbetsgivare behöver du därför betala in preliminärskatt som för lön motsvarande gåvans värde. Undantaget är sådant som kan klassas som friskvård.

 

Gåvokorten är både enkelt för dig och personalen

Välj ett gåvokort ur vårt stora sortiment som ditt företags sommarpresent till era anställda. Det förenklar både för dig och mottagarna. Du väljer kategori och prisklass. Dina anställda får sedan i lugn och ro välja precis vad de helst vill ha.

Köpa gåvokort med leverans inom 24 timmar*!

Nu kan vi erbjuda dig leverans av gåvokort inom 24 timmar. Detta gäller endast VINGA GÅVOKORT samt med leverans per email, sms eller pdf-filer.

Hur gör jag?

Välj ditt Vinga Gåvokort

Vinga gåvokort finns i priskklasser från 160 kr till 800 kr. Du kan även välja Vinga Home där du själv väljer exakt det belopp du önskar på ditt gåvokort.

Välj leverans email, sms eller pdf

Bifoga lista på emailadresser eller mobilnummer om detta leveranssätt väljs.

Välj datum för utskick

Lämna tomt om snarast möjligt

* Kreditkontroll görs. Går ni inte igenom detta kan vi inte leverera inom 24 timmar utan behöver förskottsbetalning. Vi kontaktar er efter er beställning. 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort. 

Ute i sista minuten?

Behöver du dina gåvokort direkt. Vi kan leverera alla Vingas gåvokort samma dag som email, sms eller pdf-filer. 

Vill ni veta mer kontakta oss via chatten, email eller telefon

God jul
&
Gott Nytt År