fbpx

Gåvokortspecialisten

Julklappar till anställda

Att hitta lämpliga julklappar till sina anställda är inte alltid det lättaste. Mitt i den mest bokföringsintensiva perioden, och för vissa också mest försäljningsintensiva perioden, ska man hitta tid att fundera ut julklapp till ens personal. Som tur är finns det många alternativ som förenklar processen avsevärt, och både stora och små företag använder sig i dag av gåvokort. Inte bara är gåvokort ett enklare alternativ för företagsledningen, som ju faktiskt är anställd för att driva företagets försäljning, inte köpa julklappar. Det är dessutom en betydligt större sannolikhet för att de anställda uppskattar gåvokortet, till skillnad från en vanlig julklapp som ofta känns lite konstlad och opersonlig. Vi rekommenderar därför gåvokort som julgåva till anställda, och på den här sidan visar vi hur stor variation det finns samt hjälper dig välja rätt.

Populära gåvokort​
joyful alla 350x350

Joyful giftcard

Joyful giftcard har möjlighet att ge endast ett gåvokort eller välja till en produkt att ge med sitt kort. Det finns allt från varor från kända varumärken till välgörenhet.

vinga alla 350x350

Vinga regal gåvokort

Regal kortet från Vinga har blivit något av en klassiker för många! Som mottagare får du välja på högklassiga produkter med inspiration från bland annat västkusten.

mitt gåvokort alla 350x350

Mitt gåvokort gåvokort

Mitt gåvokort ger mottagaren poäng som sedan kan användas för att plocka ihop en eller flera produkter. Förutom detta får man även fina rabatter på utbudet om man önskar köpa till fler produkter.

Tips på bra julklapp till dina anställda är gåvokort

Det finns många leverantörer av gåvokort, och de har alla lite olika profil. Vissa har nischat sig hårt, medan andra ändå i viss mån erbjuder något för alla. Det finns alltså ett stort utbud av olika presenter att bekanta sig med när man bestämt sig för att köpa gåvokort i present till personalen eller ett annat företag. Vi gör det jobbet enkelt och jämför Sveriges bästa gåvokort på vår sida.

Uppskatta anställda med en julklapp

Det är egentligen ingen skillnad vem i affärsvärlden du vill ge en gåva till – gåvokort passar lika bra till både anställda och kunder. Människor är människor trots allt, och vem kan motstå ett vackert paket och möjligheten att välja en fin present till sig själv? Vår översikt av de olika gåvokorten borde hjälpa dig komma fram till vilket du vill köpa. Det enda du som givare sedan behöver bestämma dig för är egentligen hur stort belopp du vill sätta på gåvan.

Bästsäljare

Julklapp till anställda – Vilka regler gäller?

Så vilka regler gäller för julklappar till anställda? Så länge värdet på gåvan är högst 450 kronor inklusive moms är den skattefri för de anställda. I den summan räknas inte administrationskostnader eller transport in, så om ni vill maximera gåvan men ändå se till att den anställda inte behöver skatta för den är det alltså 450 kronor plus frakt som gäller. Se dock upp med att ge bort reda pengar eller att ge pengar till välgörenhet – kolla med Skatteverket om du är osäke

NYASTE GÅVOKORTEN HOS GÅVOKORTSPECIALISTEN

God jul

Ute i sista minuten?

Ingen fara. Du kan få dina gåvokort i form av koder från Mitt gåvokort eller Joyful. Dessa kan sedan skicka ut per email eller sms till mottagarna. Kontakta oss om du har några frågor