Julklappar till anställda

Att hitta personliga julklappar till anställda är enkelt med gåvokort eftersom er personal själva får välja julklapp ifrån ett stort sortiment av kända varumärken efter eget tycke och smak.  

Ge personliga julklappar till anställda med våra gåvokort. Det finns kort som både passar stora och små företag som vill ge anställda julklappar.

Du kan välja att få fysiska kort att ge till er personal eller digitala som kan skickas som sms, email eller pdf-filer. Har du några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss

VINGA REGAL

Vår mest sålda julklapp till anställda

JOYFUL GIFTCARD

Störst utbud av julgåvor som personalen kan välja mellan.

Tings Giftcard

Kommer med en extra gåva – en bonusgåva som ges med gåvokortet.

SE ALLA GÅVOKORT

Gåvokort som julklapp till personal finns med värde från 150 kr – 5000 kr

Bra att veta om julklappar till personal 2023

Många företag väljer att köpa julklappar till personalen för att visa att de har uppskattat deras insatser under året.

Värdet på julklapparna avgör om de är en skattefri gåva eller ej, dvs om julklappen är avdragsgill eller inte. Företagsjulklappar upp till 400 kronor exklusive moms räknas som en avdragsgill gåva (fraktkostnader eller presentförpackning räknas inte in i värdet på gåvan). Du kan läsa mer om olika regler för företagsgåvor här. 

Det viktigaste att tänka på när det kommer till julklappar till anställda är att man måste ge en gåva till alla i personalen. Du behöver inte ge julklappar med samma värde till alla. 

Alla priser som anges på vår sida är utan moms vilket innebär att de presentkort som har ett värde om 400 kr är de som räknas som en skattefri julgåva. 

Ute i sista minuten med julklappar till anställda?

Inga problem! Digitala gåvokort kan vi leverera inom 24 timmar

När måste man senast beställa julklappar undrar många? Det lönar sig att vara ut i god tid eftersom leverantider kan bli längre närmare jul pga att speditörerna har mer att göra. I vanliga fall är leveranstiden för fysiska gåvokort 1-4 arbetsdagar beroende på val av gåvokort. 

Har ni helt glömt bort det där med julklappar till anställda och nu är det väldigt bråttom? Ja, vi kan hjälper er. Digitala gåvokort kan vi leverera snabbt. Det gäller både per sms, email eller som pdf-filer.

Ring oss direkt på 010-183 98 92 så vi kan var helt säkra på att få fram gåvorna i tid.  

Hur fungerar gåvokort?

Julklapp anställda 2023

köp gåvokort till anställda

Välj gåvokort

Välj det gåvokort som passar er i budget och sortiment av gåvor.

presentbox med rött band mellan fyra händer

Dela ut kortet

Dela ut gåvokorten när det passar er. Många väljer en julfest eller liknande.

Välj gåvokort

Välj gåva

Mottagarna av kortet väljer vilken gåva de önskar för sitt gåvokort.

Tips på bra julklapp till anställda

Det finns många företag som säljer julklappar till personal med lite olika profiler. Vissa har nischat sig hårt, medan andra ändå i viss mån erbjuder något för alla. Joyful och Vinga är säkra val om man vill ha en julklapp där man kan välja mellan gåvor och varumärken som passar alla. Korten kommer med 100-tals gåvor att välja mellan i kategorier från verktyg till inredning.

Lampa - Bästa julgåvan till anställda
Vattenkokare
exempel på julklapp till anställda. Vas och underlägg.
Häcksax som julklapp anställd

Designa en helt unik julgåva

Gör dina julklappar till anställda mer personliga

Vill du göra din julklapp unik? Det går utmärkt att få kortet designat med er logga, en hälsningsfras som ni väljer själva och ha en egenutvald bild på kortet till anställa och kunder. 

Man kan om man vill till och med spela in en videohälsning som visas på den sidan där mottagaren av kortet väljer sin julklapp.

Behöver ni hjälp eller inspiration? Hör av er till oss så hjälper vi er med idéer och designen

Varför ge julklappar till anställda?

Julklappen är ett enkelt sätt för företaget att visa både anställda och kunder uppskattning. Oavsett tillfälle ni ger julklappen kommer många känna sig mer uppskattade som medarbetare. 

Det svåra med julklappar till en anställd är att hitta personliga julklappar till alla. Med gåvokort är det däremot enkelt då alla själva får välja den julgåva de önskar.  

De företag vi samarbetar med har breda sortiment med allt ifrån lyxiga bäddsett, tillbehör till grillen, knivset, doftljus och hundratals andra produkter ifrån populära varumärken varpå det finns en julgåva som passar alla.  

Det är enkelt för både den som ger julgåvan och mottagaren av julklappen!

Med dessa fördelar i åtanke är gåvokort till anställda en win-win både för arbetsgivaren och personalen. En mer motiverad personalstyrka tenderar till att leda till ett bättre resultat även på sista raden. 

Kontakta oss

Vi är ett litet familjeföretag så hos oss får ni alltid personlig service och samma kontaktperson. Vår ambition är att alla kunder ska bli nöjda kunder. 

Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. Vi hjälper er gärna att hitta den perfekta julklappen till er personal. 

Sofia - fråga mig om gåvokort
Sofia
Niklas - fråga mig om gåvokort
Niklas

Vanliga frågor om Julklappar till anställda

För att en julklapp till anställda ska vara skattefri behöver man ge en julgåva till alla anställda eller en större grupp. Julgåvan behöver inte vara samma till alla men ska ha samma marknadsvärde. Det blir då enkelt med ett gåvokort då du köper ett gåvokort till anställda som alla har samma värde. 

Ja du kan ge gåvokort till dina kunder. Vad som gäller för regler rent skattemässigt eller till vilket pris som är skattefritt kan du läsa mer om under vår FAQ. Vill du beställa gåvokort till dina kunder kan du välja att antingen dela ut dem fysiskt till dina kunder eller välja att ta dina kort digitalt och på så sätt även kunna skicka till kunder som bor längre bort. Vänligen uppmärksamma vad som gäller vid leverans till utlandet under respektive gåvokort innan ni ska beställa till kunder i andra länder.

Vi har haft flera företag som ingår i en stor koncern eller även där olika avdelningar inom samma företag velat göra olika beställningar. Detta är inga problem från vår sida utan ni kan göra flera olika beställningar eller välja att göra en stor order för hela koncernen. Önskar ni få leverans till olika adresser behöver ni informera oss om det när ni beställer. Vid större beställningar ger vi er gärna en offert och vårt mål är att alltid ge er bästa service.

Vill du ge gåvokort som julklapp till dina anställda? Då har du hittat helt rätt.

Det finns gåvokort som kostar från 159 kr upp till 1999kr. Välj sedan det kort du vill ha, beställ och lägg detta i kundkorgen.

Beställer du fler än 50 stycken kort är du välkommen att kontakta oss  tar vi fram en offert till er.

Om ni ska göra en stor beställning har ni möjlighet att göra era kort personliga genom att lägga till en personlig hälsning. Vi hjälper er gärna med hur ni ska designa ert kort.

När ni har valt antal kort och om ni vill göra några tillval kommer era kort att skickas från leverantören till ert företag.

Önskar ni skicka era kort till en annan adress än ert företag går även detta. Vanligen skickas alla gåvokort i en leverans, önskar man dela upp leveransen kontakta oss så kan vi ta fram vad den extra kostnaden för detta blir. Har ni några frågor så finns vi här för att hjälpa er.

Ja år 2023 är det summan 500 kronor inklusive moms som gäller när företaget köper in julklappar till anställda för att det ska räknas som skattefria gåvor.

Nej ett gåvokort kan inte bytas in mot pengar. Mottagaren kan välja från alla de produkter som finns i sortiment. Du kan se vilka produkter som ingår genom att klicka på ”se valbara gåvor” under varje enkilt gåvokort.

Några av våra kunder

Genom åren har vi haft äran att ha många trevliga kunder. Här nedan är exempel på några av våra kunder. 

Köpa gåvokort med leverans inom 24 timmar*!

Nu kan vi erbjuda dig leverans av gåvokort inom 24 timmar. Detta gäller endast VINGA GÅVOKORT samt med leverans per email, sms eller pdf-filer.

Hur gör jag?

Välj ditt Vinga Gåvokort

Vinga gåvokort finns i priskklasser från 160 kr till 5000 kr. Du kan även välja Vinga Home där du själv väljer exakt det belopp du önskar på ditt gåvokort.

Välj leverans email, sms eller pdf

Efter din beställning skickar vi en bekräftelse och ber er om en lista på email eller mobilnummer samt när ni önskar få dessa levererade.

Skriv hälsning (valfritt)

Skriv en hälsning som ni önskar skicka i era sms eller email.

* Kreditkontroll görs. Går ni inte igenom detta kan vi inte leverera inom 24 timmar utan behöver förskottsbetalning. Vi kontaktar er efter er beställning. 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.