Julklappar till anställda

Att hitta lämpliga en julklapp till anställda är enkelt med gåvokort eftersom er personal själva kommer få välja julgåvor ifrån kända varumärken efter eget tycke och smak.  Det finns många alternativ som förenklar processen avsevärt, och både stora och små företag kan ge anställda och kunder julklappar. Gåvokort upplevs ofta som ett enklare alternativ för företag eftersom de sparar tid och gör medarbetarna nöjda när de själva kan bestämma en julklapp som passar just dem. Det funkar som ett presentkort helt enkelt man kan ge både till anställa och kunder!

Populära gåvokort​
joyful alla 350x350

Joyful giftcard

Joyful giftcard har möjlighet att ge endast ett gåvokort eller välja till en produkt att ge med sitt kort. Det finns allt från varor från kända varumärken till välgörenhet.

vinga alla 350x350

Vinga regal gåvokort

Regal kortet från Vinga har blivit något av en klassiker för många! Som mottagare får du välja på högklassiga produkter med inspiration från bland annat västkusten.

mitt gåvokort alla 350x350

Mitt gåvokort gåvokort

Mitt gåvokort ger mottagaren poäng som sedan kan användas för att plocka ihop en eller flera produkter. Förutom detta får man även fina rabatter på utbudet om man önskar köpa till fler produkter.

Bra att veta om julklappar till personal

Vad gäller 2021? Tidigare fick företag ge bort en skattefri julklapp för upp till 450 kronor i värde till sin personal. Detta ändrades nyligen och numera får man ge bort en skattefri gåva med ett värde av upp till 1000 kronor.  När måste man senast beställa julgåvor undrar många? Det lönar sig att vara ut i god tid eftersom de mest populära gåvorna tenderar att ta slut tidigt. 

Har ni helt glömt bort det där med julklappar till anställda och nu är det bråttom? Ja, vi kan hjälper er, men ring oss direkt på 010-183 98 92 så vi kan var helt säkra på att få fram gåvorna i tid.  

Designa en helt unik julgåva

Vill du göra din julgåva mer unik? Det går utmärkt att få kortet designat med ert företags logotype, en hälsningsfras som ni väljer själva och ha en egenutvald bild på kortet till anställa och kunder. Man kan om man vill till och med få spela in en videohälsning som visas på den sidan där mottagaren av kortet väljer sin gåva. Behöver ni hjälp eller inspiration? Hör av er till oss så hjälper vi er med idéer och designen.

BÄSTSÄLJANDE JULKLAPPAR

Uppskatta anställda med en julklapp

Det är egentligen ingen skillnad vem i affärsvärlden du vill ge Julklappar till – Gåvokorten passar lika bra till både medarbetare och kunder. Människor är människor trots allt, och vem kan motstå en julgåva och möjligheten att välja en fin present till sig själv? Vår översikt av de olika korten borde hjälpa dig komma fram till vilket du vill köpa. Om du vill ha tips om vilken gåva ni ska ta eller har frågor är du mer än välkommen att kontakta oss på 010-183 98 92! 

DE BÄSTA JULKLAPPARNA HOS GÅVOKORTSPECIALISTEN

Tips på bra julklapp till personal

Det finns många företag som säljer julgåvor, och de har alla lite olika profil. Vissa har nischat sig hårt, medan andra ändå i viss mån erbjuder något för alla. Joyfull, Vinga och Mitt Gåvokort är säkra val om man vill ha en julklapp där man kan välja emellan gåvor och varumärken som passar alla. 

Det kan vara värt att notera att leverantörerna beställer en begränsad mängd gåvor och de mest populära produkterna tenderar att ta sluta varpå det lönar sig att vara ute i god tid om man hittar en present man verkligen gillar. Är priserna på sidan inklusive moms Nej, vi vänder oss i första hand till företag och offentliga verksamheter varpå de är exklusive moms. 

Varför ge julklappar till anställda?

Oavsett tillfälle ni ger julgåvan så kommer sannolikt många känna sig mer uppskattade som medarbetare. Den materiella aspekten åsidosatt är det ett enkelt sätt för företag att visa både anställa och kunder uppskattning. Att ge en gåva där personalen själva får välja bland kända varumärken eliminerar därtill risken att någon blir missnöjd eller känner att deras just deras preferenser bortprioriterats. 

De företag vi samarbetar med har breda sortiment med allt ifrån lyxiga bäddsett, tillbehör till grillen, knivset, doftljus och hundratals andra produkter ifrån kända varumärken varpå det finns en julgåva som passar alla.  

Det är enkelt för både den som ger julgåvan och mottagaren av gåvokortet!