LEVERANSVILLKOR

Beställningsbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en beställningsbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om något känns oklart.
Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni kundtjänst med din fråga så försöker vi hjälpa dig!

Orderbekräftelse

När Din order är mottagen av vår kundtjänst bekräftas denna med ett digitalt ordererkännande till din e-post. Skulle det ha uppstått förändringar från din beställningsbekräftelse har vi redan kontaktat dig för att lösa eventuella frågor.

På orderbekräftelsen framgår vilket datum varan lämnar vårt lager.
När orderbekräftelsen är skickad är din order bindande och kan inte längre justeras.

Leveranstid

Leverans av gåvokort och eventuella medgåvor sker normalt inom 2–4 arbetsdagar.

Transport

Transport av gåvokort och eventuella medgåvor sker med hjälp av olika speditörer beroende på val av gåvokort, normal används DHL Freight, Post Nord och Schenker för våra transportuppdrag.

Anmäl transportskador så fort som möjligt och utan dröjsmål till respektive transportör.

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer.

Om du vill annullera en försenad vara, vänligen kontakta kundtjänst.

BETALNINGSVILLKOR

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla de avtal som du sluter på gåvokortspecialisten.se Genom att beställa varor
på gåvokortspecialisten.se accepterar du de allmänna villkoren. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras.
Vi tillämpar betalningsvillkor 20 dagar netto, mot faktura, efter godkänt kreditkontroll. Kreditkontroll genomförs på alla nya kunder hos gåvokortspecialisten.se Uppfylls inte kraven i kreditkontrollen tillämpas förskottsbetalning. För privatpersoner gäller alltid förskottsbetalning. 

Priser

Alla priser på gåvokortspecialisten.se är angivna i SEK, exklusive moms. På beställning under 7500 SEK tillkommer en leverans och serviceavgift på alla beställningar med 150 SEK.

Dröjsmålsränta

Dröjsmålsränta debiteras med 12% + gällande diskonto.

BYTES OCH RETURRÄTT

gåvokortspecialisten.se tillämpar ingen returrätt eller bytesrätt på gåvokorten.
Innehållet i gåvokortet ansvar respektive underleverantör för, särskilda villkor framgår på respektive underleverantörs hemsida när gåvokorten löses in.

ÅNGERFRIST OCH MEDDELANDE

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss.
Du har rätt att frånträda din beställning fram till dess att du erhållit vår orderbekräftelse. Vid frånträde måste du kontakt vår kundtjänst och meddela detta, 010 – 183 98 92. 

För att snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge följande information:

  • Beställningsnummer
  • Ev. orsak

RESERVATIONER

Gåvokortspecialisten.se reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida. Gåvokortspecialisten.se förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella pris fel.

Force Majeure

gåvokortspecialisten.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof.

I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc., onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Lagen om distanshandel

gåvokortspecialisten.se följer lagen om distanshandel Läs mer här.

Tvist

Vid eventuell tvist kommer gåvokortspecialisten.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

FÖRETAGSUPPGIFTER

  • Bright Rocket Digital AB, Tellusvägen 43, 186 36 Vallentuna
  • Telefon: 010-183 98 92
  • E-post: info@gavokortspecialisten.se
  • Organisationsnummer: 559102-9466
  • Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan kl. 09.00- 16.00

Vårt namn säger egentligen allt om oss, vi är specialister på gåvokort! Vi marknadsför de flesta och vanligast förekommande gåvokorten på marknaden för företagspresenter. Sortiment är brett och du hittar enkelt gåvokortet som passar just dina önskemål. Hos oss är det enkelt att beställa julklappen eller presentkort till dina anställda.