fbpx

Gåvokortspecialisten

Vinga gåvokort

Vinga of Sweden tillverkar och säljer högkvalitativa produkter för hemmet. Man vill skapa känslan av exklusivitet i sitt utbud, och har därför begränsad mängd av de mer exklusiva produkterna.

Vinga of Swedens gåvokort finns i flera olika prisklasser, från 159 kronor upp till 799 kronor. Lagerstatus är direktkopplad till webbsidan där mottagaren gör sina val, vilket gör att man aldrig behöver göra ett första och ett andra val för säkerhets skull. Bland gåvorna finns varor från kända varumärken som Wilson sports, Dr Zipe, Rosendahl, Replay, converse mfl. och givetvis Vingas eget sortiment.

En mängd prenumerationer på tidningar och magasin finns också tillgängligt, samt olika sorters upplevelser som spa-helger och behandlingspaket. Alternativet att ge bort värdet av sin gåva till välgörenhet finns också. Du kan välja att skänka din gåva till Cancerfonden eller Bris på alla vinga gåvokorten. På alla kort utom Nobel finns det även fler val som Friends, Barncancerfonden och Childhood. 

För att se mer om vad varje kort har att erbjuda gå in på respektive gåvokort så får du en lista på kategorier samt vilka välgörenhetsorganisationer du kan välja mellan. Du kan även se en exempelbild på vad som finns för produkter att välja mellan. Kontakta oss om du har några frågor kring vinga gåvokort. 

Vid större beställningar kan man specialdesigna kort och webbsidor.

Vinga of Swedens gåvokort finns i flera prisklasser

159 - 799 SEK

Urval av produkter att välja

Har kan ni se ett urval av alla de produkter som finns att välja mellan för mottagaren av gåvokortet. Beroende på vilket gåvokort ni väljer finns det olika produkter att välja mellan. 

Välgörenhet

Med Vinga gåvokort kan mottagaren välja att skänka summan till välgörenhet istället för att mottaga en gåva. Hos Vinga kan man välja att skänka olika paket till Unicef. Vilket paket som finns att skänka på varje gåvokort skiljer sig en del då kostnaden är olika och de följer värdet på ditt gåvokort. Gå in på varje Vinga gåvokort ovan för att se vilka Unicef paket som finns att skänka på det gåvokort som du är intresserad av.  

God jul

Ute i sista minuten?

Ingen fara. Du kan få dina gåvokort i form av koder från Mitt gåvokort eller Joyful. Dessa kan sedan skicka ut per email eller sms till mottagarna. Kontakta oss om du har några frågor