fbpx

Gåvokortspecialisten

Köp gåvokort som julgåva!

År 2021 kan du köpa julgåva för totalt 2500 kr inkl. moms skattefritt.
Läs mer här om vad som gäller vid julgåva 2021.

köp gåvokort online (1)

Välj gåvokort!

Välj ditt gåvokort. Vill du ha hjälp kontakta gärna oss. Vid stora volymer kontakta oss för offert.

köp gåvokort online (2)

Välj medgåva

En del gåvokort skickas med en liten gåva som ges vid överlämnandet av kortet.

köp gåvokort online (3)

Välj design

Gör dina gåvokort personliga eller välj standard. Se villkor under varje gåvokort.

köp gåvokort online (4)

Leveranssätt

Skicka per email, per sms eller som ett fysiskt kort. Se villkor under varje gåvokort.

köp gåvokort online välj gåva

Efter leverans

Mottagarna av gåvokorten går in på den länk som framgår i varje gåvokort för att välja sin gåva.

Vinga gåvokort

Vinga of Sweden tillverkar och säljer högkvalitativa produkter för hemmet. Man vill skapa känslan av exklusivitet i sitt utbud, och har därför begränsad mängd av de mer exklusiva produkterna.

Vinga of Swedens gåvokort finns i flera prisklasser, från 159 kronor upp till 799 kronor. Lagerstatus är direktkopplad till webbsidan där mottagaren gör sina val, vilket gör att man aldrig behöver göra ett första och ett andra val för säkerhets skull. Bland gåvorna finns varor från kända varumärken som Wilson sports, Dr Zipe, Rosendahl, Replay, converse mfl. och givetvis Vingas eget sortiment Vinga Home.

En mängd prenumerationer på tidningar och magasin finns också tillgängligt, samt olika sorters upplevelser som spa-helger och behandlingspaket. Alternativet att ge bort värdet av sin gåva till välgörenhet finns också. Du kan välja att skänka din julgåva till Cancerfonden eller Bris på alla Vinga gåvokorten. På alla kort utom Nobel finns det även fler val som Friends, Barncancerfonden och Childhood. 

För att se mer om vad varje kort har att erbjuda gå in på respektive gåvokort så får du en lista på kategorier samt vilka välgörenhetsorganisationer du kan välja mellan. Du kan även se en exempelbild på gåvor du kan välja mellan. Kontakta oss om du har några frågor kring Vingas gåvokort. 

Vid större beställningar kan man specialdesigna kort och webbsidor.

Vinga of Swedens erbjuder kort i flera prisklasser

159 - 799 SEK

Designa ditt kort

Vinga erbjuder alla kunder en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på gåvokortet. Med vingas gåvokort har mna möjlighet att designa en egen bild, skriva en egen hälsningsfras och lägga in verksamhetens logga. Sidan där mottagaren av kortet landar kan man designa med en egen hälsning och bild också om man önskar. 

Vi hjälper er mer än gärna med idéer och skisser om ni behöver tips eller hjälp!

Urval av gåvor att välja emellan

Har kan ni se ett urval av det sortiment som finns att välja mellan för mottagaren av gåvokortet. Beroende på vilket gåvokort ni väljer finns det olika presenter att välja mellan. 

Välgörenhet med Vinga

Med Vinga gåvokort kan mottagaren välja att skänka summan till välgörenhet istället för att mottaga en gåva. Hos Vinga kan man välja att skänka olika paket till Unicef. Vilket paket som finns att skänka på varje gåvokort skiljer sig en del då kostnaden är olika och de följer värdet på ditt gåvokort. Gå in på varje Vinga gåvokort ovan för att se vilka Unicef paket som finns att skänka på det gåvokort som du är intresserad av.  

Gåvokort Vinga - Vårt mest populära kort

Vi är återförsäljare av många olika gåvokort ifrån flera tillverkare. Vinga Regal är dock det kort vi säljer flest av varje år. Vi tror det är på grund av det där lilla extra man erbjuder i form av kvalité till ett riktigt bra pris!

Vinga Home är företagets egna linje av gåvor mottagaren av kortet kan välja utöver andra kända varumärken.  Handdukar, kökstillbehör, knivset, grilltillbehör och i stort sätt allting man kan tänkas behöva till att inreda ett hem finns i Vinga home serien. Idéen bakom serien är lång hållbarhet, prisvärdighet och kvalité. *Notera att alla priser är exkl moms.

Vill man ha gåvor som passar alla är Vingas kort ett säkert val!