Tings gåvokort

Gåvokort 2022 från Tings har ett annat utseende och lite ändringar på bonusgåvor än gåvokorten 2021.

Det finns fortfarande en del produkter som bär TV- kocken Markus Aujalays namn men det är nu en blanding av även andra fina matlagningsprodukter som bonusgåvor. 

Markus Aujalay har medverkat i flera matlagningsprogram på TV4 och har vunnit pris som årets kock.

Tings Giftcard får du en bonusgåva som är matlagningsrelaterad och av god kvalitet.

Om ni ska beställa fler än 50 kort är ni välkomna att kontakta oss för en fri offert.

Med Tings Giftcard kan ni välja mellan ett 100-tal produkter. Många av dessa produkter bär Markus Aujalays logga. Det här är verkligen rätt julklapp för den som gillar matlagning, alla produkterna är noggrant utvalda för att hålla en hög kvalitet och ge dig en roligare matlagningsupplevelse.

Här nedan kan du se ett litet urval av de produkter du kan välja mellan med Tings Giftcard 2022. Kanske är det den bästa julklappen till anställda 2022 för er? 

Se alla valbara gåvor här >>

Gåvokort urval av gåvokort - Markus Aujalay
Gåvokort urval av gåvokort - Markus Aujalay
Gåvokort urval av gåvokort - Markus Aujalay

Prisklass 398 kr för gåvokort och bonusgåva:

Kockkniv & skärbräda: Exklusivt set med en kockkniv av hög kvalitet, med ett greppvänligt handtag. I setet ingår dessutom en skärbräda. Brädan är gjord i bambu i storlek: 30x20x1,5 cm. Storleken på kniven är 32 cm. (Bladet ca 20 cm ) Levereras i en present/färgkartong. 

Knivset 3-delar: Ett 3-delat klassiskt knivset i modern design med hög kvalitet, knivarna har ett svart greppvänligt handtag. Setet innehåller en kockkniv 32cm, japansk kockkniv 26cm samt en skalkniv 21cm. Levereras i en exklusiv present/färgkartong.

Mischas köksset 3-delar: Trevligt set för köksfantasten som innehåller ett rustikt förkläde i slitstark canvas/bomullsväv med Mischa Billings signatur på bröstet. Förklädet, som är justerbart i nackbandet, har även en frontficka och en ögla där du kan hänga kökshandduken. Grytvanten är av samma höga kvalitet som förklädet. Kökshandduken är i 100% kraftig bomull. Storlek förkläde 90×70 cm, vante 15×30 cm, kökshandduk 50×70 cm. Levereras i en färgkartong.

Rund bräda med 3 bestick: Trendig träbräda i acaciaträ med handtag och 3 st ostbestick. Brädan passar som uppläggningsbricka av delikatesser, pizza, ostbricka eller som en fin prydnad i köket. Storlek: 48x35x1,5 cm. Levereras i en exklusiv present/färgkartong.

Bräda med 3 bestick: Elegant och vackert designad bräda i acacia trä med 3 bestick. Passar som uppläggningsbricka av delikatesser. Storlek 48x20x1,5 cm. Levereras i en exklusiv present/färgkartong. 

Mischas vinöppnare med 2 bestick: Vinöppnare i modern och funktionell design som gör att du kan dra ut korken i två steg utan att förstöra eller böja korken som hjälper dig att enkelt avlägsna alla typer av korkar. Vinöppnaren är gjord av hög stålkvalitet med trädetaljer i olivträ, besticken har acacia handtag för bästa grepp och bladen är av hög kvalitet i 18/10stål. Storleken på besticken är 20cm respektive 23cm och vinöppnaren är 12cm. Levereras i exklusiv presentkartong/färgkartong.

Markus Aujalays pepparkvarn: Exklusiv pepparkvarn som är hela 32 cm i matt finish. Pepparkvarnens verk är av högsta kvalitet i carbon stål. Markus Aujalays logo i botten. Snyggt förpackat in en mycket elegant giftbox. 

Catarina Königs kokbok helg med guldkant: Catarina König kokbok som är fylld till bredden med det som är hennes signum – enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar – som passar både till vardagar och till fest, från tilltugg till desserter. 160 sidor och 60st recept.

Prisklass 698 kr för gåvokort och bonusgåva:

Markus stekpanna steelsafe 28cm: Stekpannan med en ny teknik som gör att du kan använda metallredskap när du lagar mat. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,4 mm med 1,3 mm aluminium- isolering och 0,5 mm stål i botten vilket ger bästa värmefördelning. Vi använder en speciell patenterad teknik för att fördela stekytans fyllning. Det vågiga mönstret i stekpannan är en kombination av rostfritt stål och en premium 3 lager quantanium nonstickyta. Tekniken/kvaliteten ger en längre livslängd än traditionella nonstick pannor, faktiskt hela fem gånger längre! Diameter 28 cm. Levereras i färgkartong. 

Prisklass 998 kr för gåvokort och bonusgåva:

Tings Travel Trolley NYC: Trolley NYC är en hård men lätt resväska i mycket hög kvalitet tillverkad av det slitstarka materialet polykarbonat. Väskan har fyra stora dubbelhjul för att vara extra följsam i rörelserna och som gör den lätt att rulla på dom flesta underlag. Bra inredning med fickor, uppdelningar och spännremmar som gör det att du lätt kan packa och organisera dina saker. Resväskan har ett godkänt kombinationslås med TSA funktion för säker resa till och från USA. Väskans mått är 55x40x23/26cm cm och rymmer hela 37/43 liter – vikt 3,40 kg. Färg svart carbon. Levereras i en vit presentkartong. 

Markus Aujalay erbjuder kort i flera prisklasser:
398 - 998 SEK

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Hur köper vi Tings Giftcard

Det finns 11 stycken olika bonusgåvor att välja mellan. De olika bonusgåvorna har olika pris och det du väljer är alltså vilken bonusgåva du vill ha extra till gåvokortet. De gåvor som mottagaren av gåvokortet sedan får välja är desamma oavsett vilken bonusgåva du väljer.

 

När ni valt vilken bonusgåva ni önskar skriver ni i antal gåvokort som ni ska köpa och därefter kan ni skicka in er beställning.

Fraktkostnad & leverans

Till alla gåvokort tillkommer en fraktkostnad om 79 kr. Detta är kostnad för frakten av gåvan som mottagaren får för sitt gåvokort. Era gåvokort samt bonusgåva levereras tillsammans och vanligen till ert företag.

Sortiment av gåvor

Med Tings Giftcard finns det ett 100 – tal fina produkter att välja i sortimentet. Många av dessa produkter bär Aujalays logga. Du kan välja bland ett antal fina matlagningsprodukter som garanterat gör din matlagning lite roligare. Dessa produkter levereras direkt till mottagaren, som enkelt går in och ser vilken produkt de vill ha.

Vanliga frågor om Tings Giftcard

Vill ni kunna skicka det till andra städer (om ni tex har företag på flera platser inom samma koncern) men ändå ta del av de priser som gäller vid större beställningar? Kontakta oss så kan vi hjälpa er med att dela upp er beställning så att leverantören skickar ut rätt antal till de olika adresserna.

Nej alla priser på gåvokortpsecialisten.se är exklusive moms. 

Ja din bonusgåva och gåvokort skickas vanligen ut till en adress, vilket vanligen är till ert företag eller kontor. Vill man köpa julklapp till kunder kan ni antingen skicka ut eller ge ut gåvokorten själva efter att ni har fått dem levererade till er. Önskar ni att gåvokorten levereras direkt till era kunder kontakta oss så tar vi fram vad den extra fraktkostnaden skulle bli i ett sådant fall. Här kan det även spela in hur stor order ni har tänkt lägga.

De gåvor som mottagarna får för sitt kort levereras till deras utlämningsställe. Denna fraktkostnad betalar ni när ni lägger er beställning. Det tillkommer därmed inga extra kostnader för mottagarna.

Som mest kan ni köpa en julklapp till anställda för 400  kr exklusive moms i år. Du kan läsa mer om skatteregler för gåvokort här

Leveranstiden kan skilja sig åt lite beroende på när ni beställer men vanligen skickas er beställning inom 1-3 arbetsdagar. När vi närmar oss jul så är det alltid ett högre tryck på leverantörerna vilket ökar på leveranstiden. Beställ därför i god tid för att vara säkra på att gå den bonusgåva ni önskar samt hinna få era kort i tid.

De produkter som Tings Giftcard erbjuder är ett sortiment av fina produkter med hög kvalitet. Gåvorna är inom kategorin matlagning och har det där lilla extra. Det finns ett 100-tal produkter att välja mellan.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.