Påskgåva till dina anställda!

Med gåvokort kan alla välja sin egen påskpresent

Påskpresent till anställda

Vill ni ge påskägg till anställda? Då har ni hittat rätt. Välj ett gåvokort i era påskägg till anställda i år.

Det är många som inte vill eller kan äta godis och då blir det enklare med ett gåvokort. Med ett gåvokort som påskpresent till anställda får alla  välja själva vad de vill ha. 

Det är enkelt för dig som arbetsgivare att köpa gåvokort som påskgåva till anställda. du beställer allt på ett ställa, väljer fysisk eller digital leverans och sedan väljer varje mottagare sin gåva. 

Påskgåva till de anställda

Påskpresent till anställda är traditionellt påskägg. Men du behöver inte fylla ägget med godis. I år tipsar vi om att köpa gåvokort som påskpresent istället för påskgodis till företag! Det finns flera fördelar med att köpa gåvokort istället för påskägg till de anställda. 

Gåvokort som påskpresent till anställda

Snabbt, enkelt och uppskattat!

Ja som sagt så är det enkelt att ge bort ett gåvokort till sina anställda istället för att skicka exempelvis påskgodis till företag. Förutom att det är enklare och mer hälsosamt så är det även en uppskattad påskgåva med ett gåvokort då alla får det dem vill ha. Det finns mycket att välja på för sitt gåvokort. Allt från senap och textilier till elektronik och verktyg finns i det stora sortimentet av påskpresenter. Så satsa på en personlig påskpresent till de anställda i år. 

Kontakta gärna oss om ni önskar köpa större volymer av gåvokort till påsk till era anställda. Gåvokorten kommer i flera olika värden; 160 kr, 240 kr, 400 kr, 600 kr samt 800 kr. Beroende på vilket kort ni väljer så är gåvorna anpassade efter värdet på gåvokortet. 

Hur fungerar gåvokort som påskgåva till anställda?

köp gåvokort som påskpresent till anställda online
dela ut gåvokort fysiskt eller digitalt
lös in ditt gåvokort online

Köp dina gåvokort online

Ge dina gåvokort

Mottagarna väljer sin gåva

Får man ge påskägg till anställda?

Gåvor till anställda utanför julgåva är vanligen inte en avdragsgill kostnad. Det finns därmed inte någon viss summa att förhålla sig till som vid julgåvan. Du kan köpa påskägg till anställda eller kunder/leverantörer etc. 

Ute i sista minuten för påskägg till anställda?

Oroa dig inte vi kan leverera snabbt. Väljer du digitala kort kan vi lösa så ni får dem samma dag. Kontakta oss direkt om ni har väldigt bråttom och behöver dem till en viss dag. 

Digitala gåvokort /påskkort kan skickas som email, sms eller en pdf fil som ni sedan kan välja att skriva ut. En pdf fil väljer en del när de är ute i sista sekunden då vi snabbt kan skicka ut dessa och ni ändå kan välja att dela ut dem fysiskt. 

Gåvokort för alla tillfällen

Det är inte bara julen som ska firas i företaget. Nu finns det gåvokort för alla tillfällen. Välj vilket tema ni önskar, vilken summa samt digitalt eller fysiskt kort. Har ni någon specialönskan så är ni välkomna att kontakta oss så ska vi se om det går att lösa. 

Varje speciellt tillfälle

Köp in gåvokort som du kan ge ut under året ifall det är något speciellt tillfälle. Tacka kunder för bra samarbeten, tacka av en anställd eller konsult mm. 

Sommargåva

Sommaren 2020 satte sommargåvan på kartan. Den var oerhört uppskattad så varför inte köpa in gåvokort som sommargåva i år. 

Födelsedagar

Vare sig någon fyller jämnt eller inte så är det alltid en ursäkt att få fira lite extra. Köp in födelsedagspresenterna klart en gång per år så kan ni lägga tiden på att fundera ut vilken tårta ni ska bjuda på istället. 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.