Gåvokort som julgåva eller sommargåva!

Om du söker efter gåvokort till er personal eller kunder där mottagaren får välja present själv har du kommit till rätt plats. Vi samlar alla Sveriges bästa gåvokort på ett ställe!

Joyful Giftcard Diamant 400

399 kr

Klicka här för att se alla gåvor ni kan välja mellan

Använd koden: DEMO400

Upp till 49st – 399kr

Över 50st – Kontakta oss så skickar vi en offert!

 

 

Slut i lager

*Frakten som tillkommer avser frakt av gåvan mottagaren väljer för sitt gåvokort. 

*Alla priser är exklusive moms

Nyhet för i år är vårt kort Joyful giftcard Diamant. Nytt för i år hos Joyful är deras nya Diamantsystem. Med detta gåvokort får du fyra diamanter och kan välja en eller flera gåvor för denna summa. Varje gåva är märkt med hur många diamanter den är värd.

Du kan välja sin unika gåva bland över 200 st varor från kända varumärken så som Craft, Orrefors, Sagaform med flera.

Förutom gåvan får alla som köper Joyful gåvokort 20% på Kosta Boda Art Hotel.

 

Anpassa ditt gåvokort:

Du kan välja att göra ditt gåvokort mer personligt om du önskar.

Personlig hälsning i kortet: Om man beställer över 50 stycken kort har man möjlighet att göra en personlig hälsning på sitt gåvokort till en kostnad av 16kr/kort.

Egen hemsida (där mottagaren går in för att välja sin gåva): Det finns även möjlighet att göra en personlig bild eller video till sidan som mottagaren ska hämta ut sin gåva på till en kostnad av 995kr.

*Vänligen uppmärksamma att vid personlig hälsning eller personlig sida är leveranstiden vanligen 14 dagar från det att designen är godkänd och klar. Behöver ni era gåvokort till en viss dag vänligen kontakta oss så kan vi dubbelkolla hur produktionstiderna ligger till. 

Tilläggsgåva:

Ni kan även välja att köpa till en gåva som ni ger tillsammans med gåvokortet till mottagarna. Detta är utöver den gåva som mottagaren får välja med sitt gåvokort. Det finns följande att välja mellan (se även bilder):

149 kr/ st: Orrefors jernverk 2-pack ljusstakar, Orrefors Hunting Termos 60cl,Clique Ryggsäck 35L eller Orrefors Jernverk Kockkniv.

299kr/st: Kosta Linnewäfveri pläd, Jays S-go mini högtalare,  Orrefors Jerverk 2-pack kryddkvarnar, Edblad skohorn i matt stål.

 

Leverans

Det är möjligt att få sitt gåvokort som ett fysiskt gåvokort, per sms eller per email. Uppge i beställningen om ni önskar sms eller email istället för fysiska kort.

Vill ni skicka kort utomlands så tillkommer en fraktkostnad om 270kr/kort för EU länder eller 180kr/kort till övriga nordiska länder, förutom Norge.

 

Kortets giltighet står på ditt kort. 

Klicka här för att se alla gåvor ni kan välja mellan 

Använd koden: DEMO400

 

Priser:

upp till 49st – 399kr

Över 50st – Kontakta oss så skickar vi en offert!

Frakt om 79 kr per gåvokort tillkommer. Denna fraktkostnad avser frakten till mottagaren av den gåva som de väljer. Fraktkostnaden är ej skattepliktig och ingår ej i gåvans värde. 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.