Mistlar och i text julhälsning

Julhälsning till anställda & personal

Julen anses av många vara en av de mest glädjefulla tiderna på året, fylld med både festligheter och gåvor.

För företag är detta också ett bra tillfälle att visa uppskattning av dina anställda för den tid och det engagemang de lagt ner under året. Vill du visa anställda & personal extra uppskattning kan du kombinera julhälsningen med ett gåvokort. Men vad ska man skriva som julhälsning?

Här följer 13 Tips på julhälsningar till anställda och personal

1. Företaget vill framföra sina varmaste julhälsningar till dig och din familj. Tacka för ditt engagemang för våra gemensamma mål. Koppla ur, slappna av och ha en riktigt trevlig jul. God jul och gott nytt år!

2. Vi är så lyckligt lottade som har våra anställda. Du är ryggraden i vår framgång. Vi vill önska var och en av er en riktigt god jul, en avkopplande och ett gott nytt år fullt av fest och möjligheter. Jag ser fram emot att se dig nästa år.

3. På ledningsgruppens vägnar önskar jag er en riktigt härlig semester full av glädje och fest. Ditt hårda arbete är mycket uppskattat och vi önskar dig en avkopplande julhelg. God jul och gott nytt år

4. Till alla våra anställda, tack för allt ni gör och har gjort för företaget. God jul och gott nytt år

5. Detta meddelande är för att önska er alla en trevlig jul och en skön semester. Jag inser att var och en av er tillbringar semesterperioden på sitt eget sätt. Oavsett vad dina planer är, önskar jag dig lycka, vila och god hälsa. God jul och Gott nytt år

6. När vi går in i semesterperioden vill jag tacka var och en av er för den stora insats ni har gjort i år. Jag hoppas att du kommer att njuta av din välförtjänta semester med vänner och familj. Glad helg och varma lyckönskningar ifrån oss till er

7. Tack för ditt hårda arbete och engagemang i år. Vi ser fram emot att se dig efter nyår. Glad helg.

8. Till var och en av er, vi tackar er för ert engagemang under året. När vi umgås med våra familjer hoppas vi att du tillbringar kvalitetstid med dem du älskar, skapar minnen och lever ditt liv fullt ut. God jul och gott nytt år

9. Julen är en tid av glädje och frid, och jag hoppas att du kommer att uppleva ett överflöd av båda. Jag vill tacka er alla för ert hårda arbete under året. God jul till dig och din familj

10. På ledningens vägnar önskar vi var och en av er all lycka över julhelgen. Må du kunna fira högtiden med dina närmaste och komma tillbaka utvilad och återupplivad till ett fantastiskt nytt år.

11. God Jul på ledningens vägnar. Uppriktigt tack för ditt engagemang vi önskar dig och din familj en hjärtevärmande avkopplande fantastisk julhelg.

12. Det är dags att lägga det gamla året bakom oss och välkomna in i det nya. Tack alla för era många bidrag och för att ni är livlinan i vårt företag. Jag hoppas att du får tid att reflektera över ditt arbete i år och vara stolt över det du har gjort. God jul och gott nytt år.

13. Det senaste året har ni varit fantastiska medarbetare. Jag har lagt märke till dina uppoffringar och jag uppskattar dem. Ni förtjänar en paus och jag hoppas få se er alla tillbaka på det nya året, förnyade och utvilade. God jul till dig och din familj.

Vi hoppas du blev inspirerad av någon av våra förslag på julhälsningar. Även om inget alternativ passar perfekt kan du förhoppningsvis konstruera en egen julhälsning till era medarbetare med hjälp av våra tips. 

Oavsett vilken hälsning du väljer kommer dina anställda säkert att uppskatta den omtänksamhet som ligger bakom den. Så var kreativ, ha kul och sprid lite julglädje på arbetsplatsen i år!

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.