Gåvokort som julgåva!

Om du söker efter gåvokort till er personal eller kunder där mottagaren får välja present själv har du kommit till rätt plats. Vi samlar alla Sveriges bästa gåvokort på ett ställe!

Vinga Home gåvokort

150 kr

Med detta gåvokort kan ni välja valfritt belopp. Minsta belopp är 150 kr. Skriv i meddelande vilken summa ni önskar på varje gåvokort.

 

SE HELA SORTIMENTET 

 

 

 

*Frakten som tillkommer avser frakt av gåvan mottagaren väljer för sitt gåvokort. 

Här får du välja ditt värde på ditt gåvokort. Minsta belopp är 150:-.  Skriv i meddelande vilket belopp ni önskar eller kontakta oss på info@gavokortspecialisten.se med er beställning.

 

Med gåvokort på Vingahome så ger du bort i princip obegränsade valmöjligheter. Alla produkter som ligger med på alla våra andra gåvokort finns valbara på hemsidan plus allt övrigt sortiment som finns på Vingahome men kanske inte ligger med på något av gåvokorten idag.

 

Vi tror att det man väljer själv inte bara är något man behöver och vill ha, utan också något som man verkligen kommer att använda. Det resulterar även i ett mer hållbart alternativ och en ännu gladare mottagare av gåvan.

 

Vill ni ha egendesignat kort, egen hälsning på hemsidan eller en medgåva med kortet löser vi självklart det. För oss är det absolut viktigaste att maximera värdet av att ge och visa uppskattning. Och göra det så enkelt som möjligt för dig som beställare.

 

Större valmöjlighet
Över 800 produkter från välkända varumärken.

Kombinera
Mottagaren kan själv kombinera flera produkter till ett samlat värde.

Lägg till pengar
Mottagaren har möjlighet att lägga till pengar själv ifall de vill köpa något som överstiger gåvokortets värde.

Rabatterade priser
Mottagaren får tillgång till de rabatterade priser och specialerbjudanden som finns på Vinga Home.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.