Present till anställda tips

Vi skapade den här listan för att hjälpa dig att hitta den bästa uppskattningspresenten att ger bort till anställda under högtider eller till dig som bara vill visa personalen uppskattning i allmänhet.

 

Vad är de viktigaste?. Satsa på kvalité! Det är så trist och förmodligen bortkastade pengar när en gåva ges bort plikttroget utan eftertanke och varken kommer användas eller uppskattas av mottagaren. 

 

Gåvokort

Ett gåvokort fungerar som ett värdebevis där mottagaren själv får välja vad de vill ha utifrån ett stort utbud av kända varumärken och produkter som passar de flesta. Vinga, Joyfull, Magasin, Regalo och Tings som vi säljer har allting ifrån grilltillbehör, resväskor, kuddar, ljustakar och allting man kan tänka sig till köket och mycket mer.

 

  • En fördel är att man slipper konka på stora paket, dela ut och hålla koll på vem som fått. Med ett gåvokort väljer anställda själva en gåva som skickas hem till dem. Passar bra som julklapp till personalen och vid andra högtider.
  • Vill den anställde ge bort sin present till välgörenhet går det dessutom utmärkt.

Tänk på att när presenter ska delas ut, särskilt om det sker i samband med ett event är det lätt hänt att glömma bort dem som inte är där. Kom ihåg de som är sjukskrivna eller mammalediga när ni delar ut presenter!

 

Gör ett jobba hemifrån överlevnadskit

Många anställda är nog trötta på att bara umgås med kollegor framför en videokamera. Varför inte göra ett överlevnadskit och ge bort med glimten i ögat? Man kan stoppa i öronproppar, ett bingokort för konferenssamtal, en ny webbkamera och energidricka i ett paket som man ger anställda för att hjälpa dem att hålla ångan uppe under ändlösa videokonferenser.

 

Skicka ett blombud

Att skicka ett blommogram måste vara världens mest prisvärdiga present att ge bort förutsatt att man väljer mottagare med omsorg. Blommor kan symobolisera och visa uppskattning, sympati, fira en företagsframgång liksom bara lyfta någons humör.

 

Man beställer enkelt online och presenten levereras till den anställdes dörr med ett kort där man skriva en personlig hälsning.

 

Företagskit

Du har säkert sett de på sociala medier. En ny-anställd får en t-shirt, musmatta, en stressboll med mera som är brandat med företagets logotype. Det här är en jättebra present förutsatt man satsar på kvalité och förpackar det i ett lyxigt. Varför inte ge alla era anställda ett kit?

 

Slutord

När det kommer till presenter bör man behandla alla lika. Så klart har alla olika löner, men när det kommer till presenter och speciellt under högtider eller när det gäller hela bolagets prestation tycker vi att man ska ge anställda presenter med ungefär samma värde.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.