Magasin gåvokort

Magasin sitter på ett stort utbud varumärken inom olika branscher, och bland dessa erbjuder deras Magasin Card presenter i olika prisklasser. Fokus ligger på produkter som förknippas med köket, men även olika sorters heminredning och praktiska hjälpmedel för vardagen finns med i katalogen, liksom även flera olika välgörenhetsorganisationer.

 

Förutom gåvokort i olika prisklasser finns även ett gåvokort inriktat på ekologiska varor för en skönare vardag. Bland varorna som ingår i det sistnämnda finns väl utvalt utbud produkter tillverkade av ekologiskt certifierade textilier och träslag. Mottagare av de andra gåvokorten kan välja mellan produkter från varumärken som Bialetti, Day, Dualit, Hurom, Kilner, Scandinavian Home Typhoon och VacuVin.

 

Exempel på produkter är grytformar, skärbräden, grillverktyg, handdukar, kaffebryggare, plånböcker, nötknäckare och en mängd annat, plus olika färdiga set för exempelvis friskvård, friluft och kompostering. Gå in på respektive gåvokort för att se vilka gåvor som finns att välja mellan. Gåvorna väljs på en webbsida och levereras till dörren med DHL.

Magasin erbjuder kort i flera prisklasser:
249 - 999 SEK

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.