Trevlig sommar kort

Det är äntligen sommar! Vädret är varmt, solen är ute och allas humör är på toppen. Vilket är ett utmärkt tillfälle att visa dina anställda lite uppskattning med ett trevlig sommarkort, en gåva och, eller en aktivitet.

Glada medarbetare är produktiva medarbetare. Därför har vi sammanställt en lista med några fantastiska sommaraktiviteter som får ditt team ut från kontoret och in i solskenet. Från gruppträningskurser till företagspicknickar, det finns något på den här listan för alla.

Sommaraktiviteter för anställda

  1. Gruppträning: Gruppträningskurser är ett bra sätt att främja lagarbete och sund konkurrens och är ett roligt sätt att få dina anställda att röra på sig. Bonuspoäng om du kan hitta en klass som erbjuds utomhus!
  2. Företagspicknick: Det finns inget bättre än en god gammaldags picknick för att föra människor samman. Se till att packa med gott om mat och dryck, och glöm inte solkrämen!
  3. Scavenger hunt: En skattjakt är ett utmärkt sätt att uppmuntra lagarbete och få alla att tänka kreativt. Du kan till och med göra den med tema kring ditt företag eller din produkt.
  4. Stranddag: Om du har turen att bo nära en strand, utnyttja den! En dag på stranden är det perfekta tillfället för de anställda att koppla av och knyta band med varandra. Glöm bara inte smörgåsarna.

Gåvokort – Ge bort ett somarkort i present till anställda

Att skicka ut sommarkort är ett bra sätt att visa dina anställda att du uppskattar deras hårda arbete – och det är inte så svårt som du kanske tror!

1. Beställ ett kort online

Beställ enkelt och snabbt glad sommar kort från gåvkortspecialisten.se. Fyll i antal ni önskar och välj om ni önskar fysiska kort eller att få dem digitalt.

2. Leverans av gåvokort

Gåvokorten samt eventuell bonusgåva skickas till er inom ett par dagar från er beställning. Ni kan sedan dela ut era gåvokort när det passar er.

3. Mottagaren väljer sin gåva

Mottagaren går in på den sida som anges i gåvokortet för att välja sin gåva. I varje gåvokort finns en unik kod som mottagaren fyller i för att kunna nyttja sitt gåvokort.

4. Gåvan leveraras till mottagaren

Gåvan eller gåvorna som mottagaren har valt skickas till dennes utlämningsställe.

Med sommaren kommer möjligheten att ta lite ledigt och koppla av. Och finns det något bättre sätt att visa din uppskattning för dina anställdas hårda arbete än med ett glad sommar kort? Här får du veta hur du gör ett sommarkort som kommer att få dem att le.

Varför ge anställda en sommargåva?

1.  Det stärker moralen

Att ge de anställda en sommargåva är ett bra sätt att höja moralen. Det visar att du uppskattar deras hårda arbete och engagemang.

2.  Det ökar produktiviteten

Sommargåvor tenderar också att öka produktiviteten. Anställda som känner sig uppskattade är mer benägna att göra mer än vad de måste

3.  Det bygger upp laganda

Att ge de anställda en sommarpresent är också ett bra sätt att bygga upp lagandan. Det hjälper dem att känna att de är en del av en grupp och uppmuntrar dem att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

4.  Det är ett bra marknadsföringsverktyg

Att ge de anställda en sommarpresent är också ett utmärkt marknadsföringsverktyg. Om dina anställda är glada och nöjda är de mer benägna att berätta om ditt företag för sina vänner och familjemedlemmar. Detta kan hjälpa dig att attrahera nya kunder och anställda

5.  Det är avdragsgillt

Slutligen är det skattemässigt avdragsgillt att ge de anställda en sommarpresent. 

Sommaren är ett utmärkt tillfälle att visa dina anställda hur mycket du uppskattar dem. Det finns massor av roliga aktiviteter som får ditt team att lämna kontoret och gå ut i solen, allt från gruppträningskurser till företagspicknickar. Så vad väntar du på? Börja planera!

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.