Tackkort företag - Hur du visar dina kunder att du bryr dig

Att säga tack är alltid en trevlig gest. Men när du säger tack till dina kunder med tackkort visar det att du verkligen bryr dig om deras affärer. Och när du visar dina kunder att du bryr dig om dem är det mer sannolikt att de kommer att komma ihåg dig och göra affärer med dig igen i framtiden.

Ett av de bästa sätten att visa dina kunder att du bryr dig är att skicka ett handskrivet tackkort till dem. Detta är en liten gest som gör mycket för att få dina kunder att känna sig uppskattade.

Fördelar med tackkort företag

  • Får mottagaren att känna sig speciell.
  • Låter dem veta hur mycket du uppskattar dem.
  • Visar din tacksamhet på ett minnesvärt sätt.
 

Så här skriver du ett tackkort till dina kunder:

Hur skriver du ett tackkort till dina företagskunder?

1) Börja med att uttrycka din tacksamhet 

Det första steget i att skriva ett tackkort är att uttrycka din tacksamhet. Var specifik med vad du tackar kunden för och varför deras affärer är viktiga för dig. Om möjligt, nämn en specifik produkt eller tjänst som de har köpt av dig och hur den har hjälpt dem. Till exempel: ”Tack för ditt köp av vår produkt XYZ. Vi är glada att den har varit till hjälp för dig.”

2) Personalisera meddelandet 

Nästa steg är att personifiera meddelandet. Det kan vara så enkelt som att lägga till en rad eller två om varför du uppskattar kundens affärer. Till exempel: ”Vi uppskattar ditt företag på grund av XYZ” Eller ”Tack för att du är en lojal kund”

3) Inkludera en uppmaning till handling 

Slutligen ska du inkludera en uppmaning till handling i ditt tackkort. Det kan vara en uppmaning att besöka din butik igen eller att köpa en ny produkt eller tjänst. Till exempel: ”Vi hoppas att vi får träffa dig snart igen” Eller: ”Håll utkik efter vår nya ABC-produkt som kommer snart.

Vill du gå ett steg längre? Ge bort ett gåvokort, presentkort för företag! Det behöver man så klart inte, men är det en stor affär eller man vill göra det där lilla extra är det ett utmärkt alternativ. 

Slutord – Tackkort företag

Handskrivna tackkort är ett litet men mäktigt sätt att visa dina kunder att du bryr dig om dem. Genom att skicka ett handskrivet tackkort får du mottagaren att känna sig speciell, låter dem veta hur mycket du uppskattar deras affärer och skapar ett minnesvärt ögonblick för er båda. 

Om du inte redan skickar ut tackkort till era företagskunder hoppas vi att den här bloggen har inspirerat dig till att börja!

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.