fbpx

Gåvokortspecialisten

Supékort gåvokort

Gåvokort från Supékort är speciellt lämpade för den matlagningsintresserade. Här finns till exempel Supékort Supreme där mottagaren kan välja mellan delikatesser som hummer och äkta parmesanost eller kökstillbehör som kockkniv av hög kvalitet och grillbestick. Det finns också kort lämpade för den träningsintresserade, heminredaren eller för bokmalen.

Supékort erbjuder också möjligheten att ge bort kort till mottagare i hela EU, vilket gör det enkelt att upprätthålla goda relationer med era affärskontakter. Det finns även ett speciellt utbud framtaget specifikt för Tyskland. Supékort sköter allt det praktiska om ni så önskar, allt från skrivande av hälsning till att sätta kuvertet på lådan.

Om ni så önskar kan man även beställa en webbsida som tilläggstjänst, så behöver inget fysiskt kort skickas. Då möts mottagaren av en personaliserad webbsida med utbud och information om beställningsprocess. I vilket fall som helst gör Supékort det enkelt att bibehålla en god relation med era affärskontakter. Priser från 256 kronor.

Supékorts gåvokort finns i 3 prisklasser

Priser från 149 SEK

God jul

Ute i sista minuten?

Ingen fara. Du kan få dina gåvokort i form av koder från Mitt gåvokort eller Joyful. Dessa kan sedan skicka ut per email eller sms till mottagarna. Kontakta oss om du har några frågor