Julgåva välgörenhet


En gåva till dig som du sedan ger till andra som är mindre lyckligt lottade


Alla har inte turen att ha ett bekvämt liv. Finns det något bättre sätt att spendera din julgåva på än att ge bort värdet på ditt gåvokort till behövande? Ibland är den största lyckan inte när man tar emot något, utan när man ger bort något. Altruism är inarbetad i den mänskliga naturen. Att vara altruistisk – även på ett litet sätt – är det bästa sättet att skapa en bättre värld. Världen behöver ditt stöd.


Livet är fullt upp


Livet är hektiskt, och det kan ibland vara lätt att glömma bort att visa sin tacksamhet för allt som man har fått.

Vår empatiska natur som människor gör att vi vill göra vad vi kan för andra. Vi tenderar att föreställa oss att vi befinner oss i de mindre lyckligt lottade.


Gåvobevis att ge bort

Vinga of Sweden välgörenhetssamarbeten


Ett julgåvotkort är en underbar gåva till välgörenhet. Låt oss ta reda på varför.


Du kanske inte har möjlighet att bidra ekonomiskt till en välgörenhetsorganisation. Det är inte alla som är i den positionen. Om du vill skänka så kan du istället skänka ditt gåvokort till välgörenhet. Du donerar faktiskt inte själva gåvorna utan det belopp som ditt gåvokort är värt.


Den moderna världen är en hektisk plats. Våra liv är upptagna. Det finns mycket att tänka på och ta hand om. Vi kanske är villiga att donera till välgörenhet, men med så många vardagliga förpliktelser och distraktioner kan vi glömma att ge till välgörenhet som vi vanligtvis skulle göra.


Det är därför alternativet att donera ditt gåvokort till välgörenhet som Vinga tillhandahåller är en bra lösning.


Ge bort

Det är tiden på året att ge


Och julstämningen är i luften. Om du vill skänka en donation till välgörenhet under julen, kräver det inte mycket ansträngning att donera till din valda välgörenhet med ditt julklappskort. Det är svaret. Allt låter bra, eller hur? Men hur fungerar det?


lätt som en plätt

Så fungerar processen att donera ditt gåvokort till välgörenhet

Efter att du fått ditt julklappskort från din arbetsplats behöver du bara välja donationsknappen som är i form av ett hjärta på Vingas hemsida. Pengarna går sedan till en valfri välgörenhetsorganisation.


Välgörenhetsorganisationerna


Vinga arbetar med en mängd olika välgörenhetsorganisationer. Dessa är:


  • BRIS står för Barnens rätt i samhället. BRIS arbetar med att säkerställa och skydda barns rättigheter i samhället. BRIS följer FN:s konvention om barnets rättigheter. Detta FN-fördrag om mänskliga rättigheter är en central riktlinje som BRIS följer.


  • Barncancerfonden. Det yttersta syftet med denna välgörenhetsorganisation är att utrota barncancer. Deras mål är att se till att alla barn (och barnets familj) med cancer i Sverige får den hjälp och det stöd han eller hon behöver. Barncancerfonden har som mål att finansiera barncancerforskning i Sverige. De förlitar sig på donationer från privata medborgare, företag och organisationer.


  • Cancerfonden syftar till att besegra cancer. Målet är att säkerställa en så hög överlevnadsgrad som möjligt. Välgörenhetsorganisationen arbetar med insamling av cancerforskning och spridning av medvetenhet. Det är en icke-statlig organisation och har därför ingen statlig finansiering, utan förlitar sig istället på offentliga donationer.


  • Childhood. Denna organisation grundades av drottning Silvia. Childhood arbetar för att stoppa våld mot barn runt om i världen. Organisationen syftar till att säkerställa lycka och säkerhet för barn över hela världen.


  • Friends. Deras välgörenhetsinsatser är inriktade på att få slut på mobbning i barndomen. De är en organisation vars uppdrag är att förse vuxna med forskningsbaserade verktyg för att förhindra mobbning bland barn och unga.


Lite räcker långt

Lite gör skillnad. För någon som är olycklig gör det en värld av skillnad. Att ta en kort tid på dagen för att skänka är den bästa julklappen som en främling i nöd någonstans kan få. Du hjälper inte bara dessa välgörenhetsorganisationer, men du kommer att upptäcka att det är djupt givande och tillfredsställande att donera. Så dessa positiva effekter går åt båda hållen. Att vara i en sådan privilegierad position där du har makten att förändra människors liv får många av oss att känna att det är vår moraliska plikt att påverka förändringar i världen.


Dominoeffekten

Det är också värt att notera att våra donationer till välgörenhet inspirerar andra. Dina egna donationer kan inspirera dina vänner och familj att donera till välgörenhetsorganisationer som är viktiga för dem. Vad detta oundvikligen gör är att driva ännu fler donationer till välgörenhetsorganisationer. Så en liten gärning räcker faktiskt mycket. Det gör skillnad. Ge bort och du gör verklig skillnad.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.