Gåvokort är superpopulärt att ge anställda, men visste du att du kan göra ditt gåvokort ännu mer unikt och personligt? Vi kan hjälpa er att skräddarsy gåvokort med tryck, en egen design och en personlig hälsning ifrån er till mottagarna av gåvokortet. 

Varför ge bort ett gåvokort med tryck?

  1. Personligt Touch: Genom att lägga till en personlig hälsning eller design kan ni ge mottagaren en ännu mer minnesvärd upplevelse.
  2. Företagets Branding: Lägg till er logotyp på gåvokortet och sidan där mottagaren beställer sin gåva för att stärka ert varumärke.
  3. Unik Design: Stick ut från mängden med en egen design som representerar er eller ert företag på bästa sätt.

  Vad vi erbjuder:

   • Egen Design: Vill ni ha det där lilla extra till era giftcards? Vi hjälper er ta fram en unik design för era gåvokort.
   • Personlig Hälsning: Lägg till en personlig hälsning för att göra ert kort ännu mer speciellt.
   • Logotyp Inkluderad: Förutom att välja bild och hälsning kan ni även addera er logotyp för att verkligen skräddarsy kortet efter era önskemål.

   Viktigt att tänka på:

    • Leveranstid: Kom ihåg att leveranstiden blir längre när nya gåvokort med tryck trycks upp med en personlig hälsning.
    • Var Ute i God Tid: Planera i förväg för att säkerställa att era gåvokort med tryck hinner fram i tid!

    Varför Gåvokort till personalen?

    Gör dina gåvokort personliga

    Enkel Administration för Företag: Att ge bort gåvor i företagssammanhang kan ofta innebära mycket administration och logistik. Med våra gåvokort blir processen smidigare. Ni behöver inte längre tänka på distribution eller produktval.

    Ni kan välja om ni vill dela ut fysiska gåvokort, skicka dem direkt till mottagaren eller ge bort ett digitalt gåvokort direkt till mottagarens,

    Oavsett får mottagaren själv att välja sin gåva.

    Flexibilitet med Online-val: När mottagaren mottar sitt gåvokort kan de direkt gå in på en specifik hemsida kopplad till kortet.

    Här presenteras ett utbud av produkter, anpassade efter det belopp företaget har bestämt ska finnas på gåvokortet. Med hjälp av en unik kod på gåvokortet väljer mottagaren en eller flera produkter upp till det bestämda beloppet.

    Därefter levereras den valda gåvan direkt till mottagarens dörr.

    Brett Utbud av Teman och Produkter: Våra gåvokort erbjuder en mängd olika teman och kända varumärken. Oavsett vilken målgrupp ert företag har finns det ett gåvokort som passar.

    Ni bestämmer själva vilken valör gåvokortet ska ha, vilket ger er kontroll över kostnaden för varje gåva.

    Med våra gåvokort får ni en effektiv, personlig och uppskattad lösning för att ge bort gåvor inom företaget. Mottagaren får frihet att välja, och ni får en bekymmersfri process.

    En vinn-vinn-situation för alla inblandade!

    Vill ni ha hjälp att ta fram ett unikt gåvort med tryck? 

    Kontakta oss direkt på chatten, maila eller ring.

    Kontakta oss

    Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.