Gåvokort som julgåva!

Om du söker efter gåvokort till er personal eller kunder där mottagaren får välja present själv har du kommit till rätt plats. Vi samlar alla Sveriges bästa gåvokort på ett ställe!

Tings gåvokort

Tidigare har tings gåvokort har startat ett nytt samarbete med TV- kocken Markus Aujalay. Markus Aujalay har medverkat i flera matlagningsprogram på TV4 och har vunnit pris som årets kock.

 

Med Markus Aujalays gåvokort får du en bonusgåva som är exklusivt utvald av Aujalay.  Om ni ska beställa fler än 50 kort är ni välkomna att kontakta oss för en fri offert.

 

Med Markus Aujalays gåvokort kan ni välja mellan ett 70-tal produkter. Många av dessa produkter bär Markus Aujalays logga. Det här är verkligen rätt julklapp för den som gillar matlagning, alla produkterna är noggrant utvalda av Tings och Aujalay för att hålla en hög kvalitet och ge dig en roligare matlagningsupplevelse. Här nedan kan du se ett litet urval av de produkter du kan välja mellan med Markus Aujalay Gåvokort 2021. Se alla valbara gåvor här. 

Markus aujalay gåvokort produkter (3)
Markus aujalay gåvokort produkter (2)
Markus aujalay gåvokort produkter (1)

Prisklass 498 kr för gåvokort och bonusgåva:

Bonusgåva 4 & 5: exklusiv pepparkvarn som är hela 32 cm i matt finish. Pepparkvarnens verk är av högsta kvalitet i carbon stål och saltkvarnen har ett keramiskt verk för att undvika rostangrepp. Markus Aujalays logo i botten. Välj antingen 4 eller 5 för att välja om ni önskar en svart eller vit pepparkvarn.

Bonusgåva 7: Exklusivt set med en kockkniv av hög kvalitet, med ett greppvänligt handtag. I setet ingår dessutom en skärbräda. Brädan är gjord i bambu i storlek: 30x20x1,5 cm. Storleken på kniven är 32 cm. (Bladet ca 20 cm )

Prisklass 598 kr för gåvokort och bonusgåva:

Bonusgåva 3:Elegant och vackert designad bräda i acacia trä med 3 bestick. Passar som uppläggningsbricka av delikatesser. Storlek 48x20x1,5 cm.

Bonusgåva 6: Exklusiv salt- och pepparkvarn i matt-finish och en användarvänlig design. Pepparkvarnens verk är av högsta kvalitet i carbon stål och saltkvarnen har ett keramiskt verk för att undvika rostangrepp. Markus Aujalays logo i botten. Höjd 17 cm.

Bonusgåva 8: Ett knivset med en japansk kockkniv och skalkniv i hög kvalitet med greppvänliga handtag. I setet ingår dessutom en skärbräda. Brädan är gjord i bambu i storlek 30x20x1,5 cm. Storleken på den japanska kockkniven är 25 cm med handtag och skalkniven är 21 cm inklusive handtag.

Prisklass 698 kr för gåvokort och bonusgåva:

Bonusgåva 1: Rejäla kött- och grillbestick för 6 personer gjorda av högklassigt 18/10 stål med spegelpolish. Kniven är speciellt tandad för bästa skärförmåga. Storlek på kniv är 23cm och gaffeln 20cm. Tjockleken är hela 6mm.

Bonusgåva 2:  Trendig träbräda i acaciaträ med handtag och 3 st ostbestick. Brädan passar som uppläggningsbricka av delikatesser, pizza, ostbricka eller som en fin prydnad i köket. Storlek: 48x35x1,5 cm.

Bonusgåva 9: Ett 3-delat klassiskt knivset i modern design med hög kvalitet, knivarna har ett svart greppvänligt handtag. Setet innehåller en kockkniv 32cm, japansk kockkniv 26cm samt en skalkniv 21cm.

Prisklass 1198 kr för gåvokort och bonusgåva:

Bonusgåva 10: Stekpannan med en ny teknik som gör att du kan använda metallredskap när du lagar mat. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,4 mm med 1,3 mm aluminium- isolering och 0,5 mm stål i botten vilket ger bästa värmefördelning. Vi använder en speciell patenterad teknik för att fördela stekytans fyllning. Det vågiga mönstret i stekpannan är en kombination av rostfritt stål och en premium 3 lager quantanium nonstickyta. Tekniken/kvaliteten ger en längre livslängd än traditionella nonstick pannor, faktiskt hela fem gånger längre! Diameter 28 cm.

Hur köper vi Tings Markus Aujalay gåvokort

Det finns 10 stycken olika bonusgåvor att välja mellan. De olika bonusgåvorna har olika pris och det du väljer är alltså vilken bonusgåva du vill ha extra till gåvokortet. De gåvor som mottagaren av gåvokortet sedan får välja är desamma för oavsett vilken bonusgåva du väljer.


När du går in på sidan för Markus Aujalay gåvokort finns det en meny där du väljer vilken bonusgåva du önskar till ditt gåvokort. Du kan då se vad priset per gåvokort blir. När ni valt vilken bonusgåva ni önskar skriver ni i antal gåvokort som ni ska köpa och därefter kan ni skicka in er beställning.


Här kan ni läsa mer om alla bonusgåvor och se vilket pris det blir på gåvokortet med bonusgåva beroende på vilken ni väljer.

Fraktkostnad & leverans

Till alla gåvokort tillkommer en fraktkostnad om 79 kr. Detta är kostnad för frakten av gåvan som mottagaren får för sitt gåvokort. Era gåvokort samt bonusgåva levereras tillsammans och vanligen till ert företag.

Sortiment av gåvor

Med gåvokortet Markus Aujalay finns det ett 70 – tal fina produkter att välja i sortimentet. Många av dessa produkter bär Aujalays logga. Du kan välja bland ett antal fina matlagningsprodukter som garanterat gör din matlagning lite roligare. Dessa produkter levereras direkt till mottagaren, som enkelt går in och ser vilken produkt de vill ha.

Vanliga frågor om Markus Aujalays gåvokort

Vill ni kunna skicka det till andra städer (om ni tex har företag på flera platser inom samma koncern) men ändå ta del av de priser som gäller vid större beställningar? Kontakta oss så kan vi hjälpa er med att dela upp er beställning så att leverantören skickar ut rätt antal till de olika adresserna.

Ja din bonusgåva och gåvokort skickas vanligen ut till en adress, vilket vanligen är till ert företag eller kontor. Vill man köpa julklapp till kunder kan ni antingen skicka ut eller ge ut gåvokorten själva efter att ni har fått dem levererade till er. Önskar ni att gåvokorten levereras direkt till era kunder kontakta oss så tar vi fram vad den extra fraktkostnaden skulle bli i ett sådant fall. Här kan det även spela in hur stor order ni har tänkt lägga.

Ja din bonusgåva och gåvokort skickas vanligen ut till en adress, vilket vanligen är till ert företag eller kontor. Vill man köpa julklapp till kunder kan ni antingen skicka ut eller ge ut gåvokorten själva efter att ni har fått dem levererade till er. Önskar ni att gåvokorten levereras direkt till era kunder kontakta oss så tar vi fram vad den extra fraktkostnaden skulle bli i ett sådant fall. Här kan det även spela in hur stor order ni har tänkt lägga.

De gåvor som mottagarna får för sitt kort levereras till deras utlämningsställe. Denna fraktkostnad betalar ni när ni lägger er beställning. Det tillkommer därmed inga extra kostnader för mottagarna.

Som mest kan ni köpa en julklapp till anställda för 2000 kr exklusive moms i år. Detta på grund av att du kan lägga ihop den extra såkallade coronagåvan och julgåvan, förutsatt att du inte redan har gett en coronagåva under året. Har ni redan gett en coronagåva är det istället 400 kr per person.

Leveranstiden kan skilja sig åt lite beroende på när ni beställer men vanligen skickas er beställning inom 4-5 arbetsdagar. När vi närmar oss jul så är det alltid ett högre tryck på leverantörerna vilket ökar på leveranstiden. Beställ därför i god tid för att vara säkra på att gå den bonusgåva ni önskar samt hinna få era kort i tid.

De produkter som Aujalay erbjuder är ett sortiment av fina produkter med hög kvalitet. Aujalay är känd som kock och produkterna som kan väljas som gåvor är därmed inom kategorin matlagning och har det där lilla extra.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.