fbpx

Gåvokortspecialisten

Mitt gåvokort

Mitt gåvokort

Mitt gåvokort är lite annorlunda än andra leverantörer av gåvokort eftersom mottagaren inte måste välja bara en gåva. I stället innehåller gåvokort av olika valörer ett visst antal poäng, eller stjärnor som de kallar dem, som gör det möjligt att plocka ihop en hel uppsättning gåvor.

 

Ett gåvokort med högre valör ger alltså både möjlighet till en dyrare gåva eller flera billigare. Urvalet produkter är brett och det finns allt från träningskläder och smink till fina heminredningsprodukter. Mottagaren får även rabatt bland Mitt gåvokorts utbud efter att gåvan är vald. 

Vid större beställningar kan man få kortet utformat enligt egna önskemål och en webbsida med exempelvis företagets logga på. Här kan du se hela sortimentet av produkter från Mitt gåvokort! Lösenord till produkterna är: Test360, Test640 eller Test240 beroende på vilket gåvokort ni väljer.

Till varje gåvokort får man välja till en medgåva som ges till mottagaren med kortet. Längst ner hittar ni vilka medgåvor som kan väljas till varje kort. Den fraktkostnad som tillkommer varje gåvokort avser frakten av den gåva som mottagaren väljer för sitt gåvokort och inte för själva gåvokorten med medgåva. Vanligen skickas gåvokort samt medgåva till en adress och denna fraktkostnad ingår i priset för gåvokorten.   

Har ni anställda som arbetar hemma och inte har möjlighet att få sitt gåvokort och medgåva på arbetsplatsen kan ni mot en extra fraktkostnad få dessa levererade till era anställda. Kontakta oss för att få veta mer om detta och beställa. 

Mitt gåvokort finns i flera prisklasser

240 - 640 SEK

I varje gåvokort ingår en medgåva

När man köper Mitt gåvokort 640, 360 eller 240 får man välja en medgåva. Denna gåva kommer med ert gåvokort som delas ut till mottagarna. Därefter får mottagaren välja sin gåva för sitt gåvokort. Denna lilla gåva blir som en extra gåva att ge vid överlämning av gåvokortet. Klicka på respektive bild för att beställa. Vid frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss. 

Utvalda produkter

Här ser ni ett litet urval av de produkter som finns att välja på när du väljer Mitt gåvokort. Mottagaren får välja en eller flera produkter för värdet av gåvokortet. Sedan kan de välja att köpa till fler produkter med rabatt. 

Välgörenhet

Hos Mitt gåvokort kan mottagaren välja att köpa produkter där en del av summan går till Hjärt- och lungfonden. 

God jul

Ute i sista minuten?

Ingen fara. Du kan få dina gåvokort i form av koder från Mitt gåvokort eller Joyful. Dessa kan sedan skicka ut per email eller sms till mottagarna. Kontakta oss om du har några frågor