Julklappar till företag

Om du söker efter julklappar till företag eller företagspresenter i allmänhet är det här rätt ställe. Vi listar och jämför olika leverantörer av gåvokort som lämpar sig speciellt bra för att ge till personalen i det egna företaget eller till personer i ett annat företag som man vill upprätthålla en god relation med. Den sortens företagsgåvor är en vanlig del i samspelet mellan företag, vilket inte är så konstigt – människor ger ju också presenter till varandra, så varför skulle man inte ge exempelvis julklappar till en person eller avdelning i ett annat företag som man samarbetar med, eller vill samarbeta med? De leverantörer vi listar här på sajten erbjuder starka varumärken och hög kvalitet. Vissa av dem skickar även gåvor utomlands. Ta dig en titt på vår sammanställning så har du snart tillräcklig information för att bestämma dig för vad nästa företagsgåva ska vara.

POPULÄRA GÅVOKORT

VINGA_REGAL
Vinga Regal gåvokort

Regal kortet från Vinga har blivit något av en klassiker för många! Som mottagare får du välja på högklassiga produkter med inspiration från bland annat västkusten.

Supékort Unlimited Supreme

Supékort är en av pionjärerna inom branchen och var en av de första grossisterna som började marknadsföra gåvokort mot företag. Produkter med hög kvalitet utlovas!

Mannerströms gåvokort

Den Svenske mästerkocken har satt sitt signum på kortet som lanserades första gången inför julen 2013. Kortet har blivit en klassiker och slår rekord år efter år!

Julklappstips – Gåvokort till företag!

Hurudana julklappar brukar företag ge till varandra? Om man tillverkar en produkt som man vet mottagaren uppskattar är det förstås givet att ge en sådan. Å andra sidan kan det bli lite tråkigt i längden om man år efter år ger bort sina egna produkter. Tjänsteföretag har inga egna produkter att ge bort, och en skruvtillverkare har antagligen också lite begränsade möjligheter att använda sig av den egna produktkatalogen. Ett givet julklappstips är då ett företagsgåvokort, där varje mottagare kan välja sin egen gåva.

Företagsgåvor som kunderna minns

Du har säkert fått företagsgåvor som du tyckte var extra roliga och som du minns än i dag. Det finns julklappar till företag som sticker ut för att de är oväntade eller annars bara minnesvärda. Fördelen med gåvokort som exempelvis julklapp till företag är att mottagaren själv kan välja vad den vill ha. Eftersom utbudet är så stort är sannolikheten god att det finns åtminstone en riktig höjdarpresent för varje mottagare, oberoende om den gillar matlagning eller uppskattar vacker design.

BÄSTSÄLJARE

Gåvokort till företag förbättrar relationerna!

Företag består av människor, och människor minns vänliga gester. Så enkelt är det. Därför är företagsgåvor ett så vanligt inslag i arbetet när företag ska samarbeta. På samma sätt som en bukett blommor eller ett julkort är en vänlig gest mellan individer är också företagspresenter ett sätt att visa att man bryr sig om arbetsförhållandet med en person, en avdelning eller ett helt företag. Gåvokort till företag förbättrar relationen och är dessutom enkla att beställa och administrera. Mottagaren får sedan välja en gåva den tycker om som levereras antingen till dörren eller till Postens utlämningsställe.

NYASTE GÅVOKORTEN HOS GÅVOKORTSPECIALISTEN

Julklapp företag – Vad säger skatteverket?

Vad säger då Skatteverket om julklappar mellan företag? Julklappar till företag är som regel inte avdragsgilla. Ett eventuellt undantag är utpräglade reklamartiklar av ringa värde, det vill säga små prylar som har anknytning till företagets verksamhet och som oftast har företaget logga tryckt på sig. Kolla med Skatteverket för närmare information.

Hemsida av Rocket Digital | Copyright 2019