Julklappar till anställda

Att hitta lämpliga julklappar till sina anställda är inte alltid det lättaste. Mitt i den mest bokföringsintensiva perioden, och för vissa också mest försäljningsintensiva perioden, ska man hitta tid att fundera ut julklapp till ens personal. Som tur är finns det många alternativ som förenklar processen avsevärt, och både stora och små företag använder sig i dag av gåvokort. Inte bara är gåvokort ett enklare alternativ för företagsledningen, som ju faktiskt är anställd för att driva företagets försäljning, inte köpa julklappar. Det är dessutom en betydligt större sannolikhet för att de anställda uppskattar gåvokortet, till skillnad från en vanlig julklapp som ofta känns lite konstlad och opersonlig. Vi rekommenderar därför gåvokort som julgåva till anställda, och på den här sidan visar vi hur stor variation det finns samt hjälper dig välja rätt.

POPULÄRA GÅVOKORT

VINGA_REGAL
Vinga Regal gåvokort

Regal kortet från Vinga har blivit något av en klassiker för många! Som mottagare får du välja på högklassiga produkter med inspiration från bland annat västkusten.

Supékort Unlimited Supreme

Supékort är en av pionjärerna inom branchen och var en av de första grossisterna som började marknadsföra gåvokort mot företag. Produkter med hög kvalitet utlovas!

Mannerströms gåvokort

Den Svenske mästerkocken har satt sitt signum på kortet som lanserades första gången inför julen 2013. Kortet har blivit en klassiker och slår rekord år efter år!

Tips på bra julklapp till dina anställda är gåvokort

Det finns gåvokort med olika inriktning, så här kommer några tips på bra julklappar till anställda. Det kan vara värt att ta sig en funderare över ungefär hurudan julgåva som troligen kommer att uppskattas mest. Det är ingen exakt vetenskap. Den vanligaste kategorin är köksredskap, så där är urvalet mycket brett. Andra vanliga kategorier är inredningsdetaljer, speciellt textilier, och även olika delikatesser. Prydnadsföremål är också vanliga. Flera gåvokort säljs i samarbete med kända svenska personligheter.

Visa din uppskattning för dina anställda med en julklapp

Att visa sin personal uppskattning med en julklapp tas nästan för givet i dag. Även ett företag som går igenom svåra ekonomiska tider ses som ett snålt företag om det inte ger åtminstone en liten julgåva till personalen. Gåvokort är lämpliga för alla finansiella situationer eftersom de går att få i flera olika valörer. De billigaste börjar vid drygt 200 kronor, och de dyraste går för flera tusenlappar. Vid större beställningar finns det ofta också rabatter att få.

BÄSTSÄLJARE

Gåvokort till personalen

Att ge gåvokort till personalen är praktiskt. Oberoende av om det är frågan om ett litet eller stort företag finns det många alternativ att välja mellan. Även om hela personalen får likadana gåvokort kommer de i slutändan att kunna välja helt olika gåvor eftersom kortens gåvoutbud ofta är väldigt brett. Det finns mera nischade gåvokort som specialiserat sig på vissa presentkategorier, och då är urvalet mindre, men oftast finns det minst 100 olika presenter att välja mellan.

NYASTE GÅVOKORTEN HOS GÅVOKORTSPECIALISTEN

Julklapp till anställda – Vilka regler gäller?

Så vilka regler gäller för julklappar till anställda? Så länge värdet på gåvan är högst 450 kronor inklusive moms är den skattefri för de anställda. I den summan räknas inte administrationskostnader eller transport in, så om ni vill maximera gåvan men ändå se till att den anställda inte behöver skatta för den är det alltså 450 kronor plus frakt som gäller. Se dock upp med att ge bort reda pengar eller att ge pengar till välgörenhet – kolla med Skatteverket om du är osäker.

Gåvokorten – Bäst julklapp till anställda

Det finns som sagt många orsaker till att gåvokortet är den bästa gåvan till anställda. Det är enkelt att välja (speciellt genom vår tjänst), enkelt att beställa, finns i flera prisklasser med många olika inriktningar vad gäller typ av varor, och det är garanterat uppskattat av de anställda. De flesta leverantörer av gåvokort erbjuder dessutom små specialtjänster som förgyller gåvan ytterligare. Vissa skickar en liten extra present med gåvokortet medan andra skapar personaliserade webbsidor att välja gåva ifrån. Ta en titt på vår sammanställning så hittar du säkert vad du söker.

Hemsida av Rocket Digital | Copyright 2019