Tings Giftcard med resväska

998 kr

*Alla priser är exklusive moms

Personlig service

alltid samma kontaktperson

Snabba leveranser

från 1-2 arbetsdagar

Fri frakt

ingen fraktkostnad för gåvokort*

*Frakt som tillkommer varje gåvokort avser frakt av vald gåva till mottagaren. 

Här hittar ni det perfekta gåvokortet för matälskaren. Mottagaren får välja mellan ett 100-tal fina gåvor inom kategorin matlagning. 

 

Till gåvokortet kommer en såkallad medgåva i form av en Trolley NYC är en hård men lätt resväska i mycket hög kvalitet tillverkad av det slitstarka materialet polykarbonat. Väskan har fyra stora dubbelhjul för att vara extra följsam i rörelserna och som gör den lätt att rulla på dom flesta underlag. Bra inredning med fickor, uppdelningar och spännremmar som gör det att du lätt kan packa och organisera dina saker. Resväskan har ett godkänt kombinationslås med TSA funktion för säker resa till och från USA. Väskans mått är 55x40x23/26cm cm och rymmer hela 37/43 liter – vikt 3,40 kg. Färg svart carbon. Levereras i en vit presentkartong. Detta är en gåva som ni ger likadana till alla mottagare av gåvokort och utöver den gåva som mottagaren senare väljer för sitt gåvokort. 

 

Här kan du se alla gåvor att välja mellan för gåvokortet. 

 

Fraktkostnad tillkommer om 79:-/gåvokort. Fraktkostnaden avser frakt av gåvan mottagaren väljer för sitt gåvokort till dennes utlämningsställe. Inga extra kostnader tillkommer för mottagaren av gåvokortet.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.