Mitt gåvokort 360

359 kr

Slut i lager

Artikelnr: 141023990194 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

NU KAN DU ENDAST BESTÄLLA DINA GÅVOKORT SOM KODER I EN EXCELLFIL. DU KAN SEDAN MAILA ELLER SMS:A UT DESSA SJÄLV. VI KAN ERBJUDA EN MALL FÖR EMAIL SOM NI KAN ANVÄNDA. ALL ANNAN FÖRSÄLJNING ÄR SLUT FÖR DENNA SÄSONG.

Sagaforms Gåvokort 360 levereras i en fin presentask med en liten förgåva, en trevlig detalj som höjer gåvan vid gåvotillfället. Nedan ser du vilka förgåvor som finns att välja mellan till detta gåvokort. Men det som är det unika med detta kort är att det erbjuder mottagaren att själv kombinera ihop sin gåva, vilken kan bestå av en eller flera produkter. Mottagaren själv får möjlighet att kombinera ihop sin gåva och lägga till en slant om han/hon väljer en produkt som överstiger kortets värde. Mottagaren får 20% rabatt på allt som överstiger kortets värde. Beställer man till exempel fyra glas på gåvokortet så kan man enkelt köpa till ytterligare 8 glas i webshopen – rabatten är ett mervärde till den redan fina gåvan.

Detta kort är fyllt till bredden med smarta och snygga produkter från Stelton, Kosta Boda, Orrefors, Bud to rose, Face, Byon, Bagsfrist, Callaway och Sagaform, varvat med såväl sportkläder från Craft som tidningsprenumerationer från Allers, även elektroniska verktyg och produkter från flera andra starka varumärken finner du här. Sortiment är brett och urvalet ska passa alla. Utbudet varierar över tid.

Vid beställning av minst 100 kort så finns det även möjlighet att få eget tryck på kortet med text och logotype (tillägg 18 kr/kort). Kontakta oss för beställningar över 100 gåvokort. Leveranstid är 14 dagar för eget tryck efter godkänt korrektur, så var ute i god tid om ni önskar detta tillägg. Vid köp av minst 100 kort bjuder vi på en personlig hälsning och logo/bild på webbplatsen (värde 995 kr).

Då många fortfarande arbetar hemma denna höst erbjuder Sagaform att skicka hem gåvokort samt medgåva till de anställda som ej har möjlighet att komma till kontoret mot en extra fraktkostnad. Är ni i behov av denna tjänst kontakta oss gärna så får ni veta mer.

Kortets giltighetstid står på ditt gåvokort. 

Här kan du se hela sortimentet av produkter från Mitt gåvokort!

Lösenord till produkterna är:  Test360

Priser:

10st – 359kr

25st – 349kr

Över 50st – Kontakta oss så skickar vi en offert!

Frakt om 75 kr per gåvokort tillkommer. Denna fraktkostnad avser frakten till mottagaren av den gåva som de väljer för sitt gåvokort. Fraktkostnaden är ej skattepliktig och ingår ej i gåvans värde. Detta är alltså inte frakten av själva gåvokorten med medgåva, som vanligen levereras till en adress för utdelning. 

Mer information

Mitt gåvokort medgåva

1. Giftset servering med guldkant, 2. Hjärt-lungfonden ljus, 3. Kombinerad pastaslev/rivjärn, 4. Giftset servera naturligt

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitt gåvokort 360”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *