Joyful Giftcard Supreme 800

799 kr

Slut i lager

Artikelnr: 141023990213 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Nyhet för i år är vårt kort Joyful giftcard supreme. Detta kort är till för dig som vill ge bort något extra att premiera mottagaren med. Sortimentet är skapat för att ge en lyxig känsla och är laddat med minst 100 exklusiva produkter från starka och attraktiva varumärken. 

Mottagaren får välja sin unika gåva bland över 200 st varor från kända varumärken så som Craft, Orrefors, Sagaform med flera.

Om man beställer över 50 stycken kort har man möjlighet att göra en personlig hälsning på sitt gåvokort till en kostnad av 16kr/kort. Det finns även möjlighet att göra en personlig bild eller video till sidan som mottagaren ska hämta ut sin gåva på till en kostnad av 995kr. Vid personlig hälsning eller personlig sida är leveranstiden 14 dagar från det att designen har inkommit från er.

Det är möjligt att få sitt gåvokort som ett fysiskt gåvokort, per sms eller per email. Uppge i beställningen om ni önskar sms eller email istället för fysiska kort.

Kortets giltighet står på ditt kort. 

Klicka här för mer information om valmöjligheterna om Joyfuls gåvokort Supreme 800

Priser:

10st – 799kr

25st – 789kr

Över 50st – Kontakta oss så skickar vi en offert!

Frakt om 69 kr per gåvokort tillkommer. Denna fraktkostnad avser frakten till mottagaren av den gåva som de väljer. Fraktkostnaden är ej skattepliktig och ingår ej i gåvans värde. 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Joyful Giftcard Supreme 800”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *