Joyful giftcard

219 kr

Slut i lager

Artikelnr: 141023990195 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Här får du ett gåvokort utan en medgåva, dvs du ger gåvokortet till mottagaren men inte med någon extra liten gåva vid gåvotillfället. Mottagarna får med sitt gåvokort sedan välja från en rad olika fina gåvor. 

Produktsortiment om cirka 200 utvalda produkter garanterar att det finns något för alla, gammal som ung, man som kvinna.

Mottagaren väljer fritt ur 7 olika kategorier, så som Inredning, Smycken, Kläder, Badrum & Kök, för att nämna några.

Utbudet av produkter är ett att av det bredaste på marknaden i sin priskategori!

Om man beställer över 50 stycken kort har man möjlighet att göra en personlig hälsning på sitt gåvokort till en kostnad av 16kr/kort. Det finns även möjlighet att göra en personlig bild eller video till sidan som mottagaren ska hämta ut sin gåva på till en kostnad av 995kr. Vid personlig hälsning eller personlig sida är leveranstiden 14 dagar från det att designen har inkommit från er.

Det är möjligt att få sitt gåvokort som ett fysiskt gåvokort, per sms eller per email. Uppge i beställningen om ni önskar sms eller email istället för fysiska kort.

Kortets giltighet står på ditt kort. 

Klicka här för att se de produkter man kan välja mellan med Joyfuls gåvokort

Lösenord: DEMO220

Priser:

10st – 219kr

25st – 215kr

Över 50st – Kontakta oss så skickar vi en offert!

Frakt om 69 kr per gåvokort tillkommer. Denna fraktkostnad avser frakten till mottagaren av den gåva som de väljer. Fraktkostnaden är ej skattepliktig och ingår ej i gåvans värde. 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Joyful giftcard”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *