Gåvokort som julgåva!

Om du söker efter gåvokort till er personal eller kunder där mottagaren får välja present själv har du kommit till rätt plats. Vi samlar alla Sveriges bästa gåvokort på ett ställe!

Vinga Regal

Vårt mest sålda Gåvokort

Joyful

Gåvokortet med flest valbara gåvor

House of Regalo

Gåvokort i en exklusiv låda

Magasin

Hållbart alternativ

Gåvokort – Välj mellan 1000-tals presenter till anställda

När ni väl valt vilket gåvokort ni vill ge bort börjar det roliga. Mottagaren får då ett vackert designat gåvokort, ibland tillsammans med en liten extra gåva, med en individuell produktkod. Koden används för att logga in på en produktsida där mottagaren kan välja själv i ett brett sortiment av bland flera olika produkter. Efter att valet är gjort och adressuppgifter inskrivna är det bara att vänta. De flesta gåvokortsleverantörer garanterar leverans inom ett visst tidsspann, vanligtvis 7 eller 14 dagar.

Våra gåvokort

Gåvokort med ett stort utbud av olika presenter

Det finns flera olika leverantörer av gåvokort, och de har alla lite olika profil. Vissa har nischat sig hårt, medan andra ändå i viss mån erbjuder något för alla. Det finns alltså ett stort utbud av olika gåvor att bekanta sig med när man bestämt sig för att ge bort ett gåvokort i present till medarbetare eller ett annat företag. Vi gör det lätt att jämföra ett brett sortiment av gåvokort på vår sida som låter mottagaren välja själv vilken gåva som han eller hon vill ha.

Nyaste gåvokorten hos gåvokortspecialisten

Gåvokort till både anställda och kunder

Det är egentligen ingen skillnad till vem i affärsvärlden du vill ge bort en klapp till – gåvokort lämpar sig åt både medarbetare och samarbetspartners. Människor är människor trots allt, och vem kan motstå ett vackert paket och möjligheten att välja en fin present till sig själv? Vår översikt av de många olika gåvokorten borde hjälpa dig komma fram till vilket du vill köpa. Det enda du som givare sedan behöver bestämma dig för är egentligen hur stort belopp du vill sätta på gåvan.

Toppsäljare

Vill ni ha ett unikt gåvokort?

Vi kan hjälpa er att design en egen hälsning i kortet och lägga in ett skräddarsytt meddelande på den sidan där mottagarna loggar in för att välja sin gåva om ni vill. Självklart kan vi addera er logotype på båda ställena också. Alla väljer inte en egen kort design så klart, men vi hjälper gärna er om ni vill ha det där lilla extra! 

När måste vi beställa gåvokort senast?

Självklart är det bäst om ni är ute i god tid. Helst så tidigt som möjligt om vi ska vara helt säkra på att leverera ut gåvokorten till er så att ni kan dela ut dem till er personal innan jul.  Vi har däremot lyckats få ut kort många gånger i tid fastän att kunden varit ute i sista minuten. Tror du att ni är sent ute?  Ring oss på 010-183 98 92 direkt så skall vi göra vårt bästa för att leverera gåvokorten i tid till er!

Beställ dina gåvokort i tid!

Vanliga frågor om gåvokort

Varje gåvokort kommer med en förklaring om var mottagaren kan gå in för att välja sin gåva. Det är inte här på gåvokortspecialisten.se som man väljer gåva för sitt gåvokort utan varje leverantör av gåvokort har sin egen sida för att välja gåva. I gåvokortet finns en unik kod som mottagaren använder för att logga in och därefter välja sin gåva. 

Under varje gåvokorts produktsida kan du hitta en länk till det gåvokortets utbud av produkter. Sortimentet är aktuellt för tillfället och produkter kan komma att ta slut. Uppmärksamma mottagarna av gåvokorten om att de bör göra sina val av gåvor i tid både för att få tag i de mest populära produkterna men även för att inte glömma bort att lösa in gåvokortet innan giltighetstiden går ut. 

2021 har man höjt den såkallade coronagåvan till 2000kr inklusive moms. Denna gåva är skattefri och så även den julgåva som finns möjlighet att ge för 500 kr inklusive moms. Detta innebär att du kan köpa julgåva till dina anställda för uppemot 2000 kr exklusive moms eller 2500 kr inklusive moms. Läs mer om vad som gäller för julgåva 2021.

Ja du kan ge gåvokort till dina kunder. Vad som gäller för regler rent skattemässigt eller till vilket pris som är skattefritt kan du läsa mer om under vår FAQ. Vill du beställa gåvokort till dina kunder kan du välja att antingen dela ut dem fysiskt till dina kunder eller välja att ta dina kort digitalt och på så sätt även kunna skicka till kunder som bor längre bort. Vänligen uppmärksamma vad som gäller vid leverans till utlandet under respektive gåvokort innan ni ska beställa till kunder i andra länder.

Vanligen skickas era gåvokort ut inom 2-4 dagar efter en godkänd beställning. Därefter kan det ta någon eller några dagar beroende på fraktbolaget. Under de sista dagarna inför jul brukar trycket vara högt och därmed kan leveranstiden öka. Det är därför bra att vara ute i god tid och beställa sina gåvokort om man har möjlighet. Har ni behov av att få leverans av era gåvokort senast en viss dag kontakta gärna oss så kan vi kontrollera med leverantören om det är möjligt.

Har inte dina gåvokort dykt upp i tid kontakta oss så ska vi ta fram spårningskoder för att se vad som har hänt med era gåvokort. 

Det finns 100-tals produkter och varumärken att välja mellan men ibland händer det att en gåvor tar slut. Ibland kan gåvor komma in i lager igen och detta brukar framgå vid den aktuella gåvan. Framgår inte detta kan ni kontakta den leverantör av gåvokort som ni har valt genom de kontaktuppgifter som finns på sidan där ni väljer er gåva.

Nej det tillkommer inga mer kostnader för mottagaren av ett gåvokort. Den fraktkostnad som beställaren betalar är för leverans av gåvan som mottagaren (tex de anställda) väljer för sitt gåvokort. Mottagaren behöver därmed inte betala något mer för att få sin julgåva skickad till sitt utlämningsställe.

Vi har haft flera företag som ingår i en stor koncern eller även där olika avdelningar inom samma företag velat göra olika beställningar. Detta är inga problem från vår sida utan ni kan göra flera olika beställningar eller välja att göra en stor order för hela koncernen. Önskar ni få leverans till olika adresser behöver ni informera oss om det när ni beställer. Vid större beställningar ger vi er alltid en offert och vårt mål är att alltid ge er bästa service.

När man köper ett  gåvokort har mottagaren möjlighet att välja att skänka sin gåva till välgörenhet. Vilka val av välgörenhet som finns skiljer sig emellan de olika leverantörerna av gåvokort så se varje produkts sida för att se vilka alternativ som är tillgängliga. 

Vill du ge gåvokort som julgåva till dina anställda? Då har du hittat helt rätt. Här har vi många olika prisklasser och gåvokort att välja mellan och det är enkelt att beställa. Börja med att se vilken budget ni har och därmed vilket önskat pris ert gåvokort ska vara på. Det finns gåvokort som kostar från 159 kr upp till 1999kr. Välj sedan det kort du vill beställa och lägg detta i kundkorgen. Beställer du fler än 50 stycken kort är du välkommen att kontakta oss så tar vi fram en offert till er. Om ni ska göra en stor beställning har ni möjlighet att göra era kort personliga genom att lägga till en personlig hälsning. Vi hjälper er gärna med hur ni ska designa ert kort. När ni har valt antal kort och om ni vill göra några tillval kommer era kort att skickas från leverantören till ert företag. Önskar ni skicka era kort till en annan adress än ert företag går även detta. Vanligen skickas alla gåvokort i en leverans, önskar man dela upp leveransen kontakta oss så kan vi ta fram vad den extra kostnaden för detta blir. Har ni några frågor så finns vi här för att hjälpa er.

När man beställer över 50 stycken gåvokort får man lägga till en egen hälsning i gåvokortet. Detta innebär att det istället för en blank sida står den hälsning man väljer som tryck. Kortet kommer som vanligt alltid med en unik kod samt information om hur mottagaren kan välja sin gåva. Dessa sidor går ej att ändra. Förutom en personlig hälsning finns också möjlighet att göra sidan där alla produkter finns mer unik genom att lägga in en logga, video eller bild. Önskar ni göra gåvokortet mer personlig hör av er till oss så hjälper vi er gärna med detta. 

Den leveranskostnad som framgår på varje gåvokort är inte för att skicka ut själva gåvokorten utan för de produkter som mottagaren väljer för sitt gåvokort. Denna fraktkostnad avser leveransen av gåvan till mottagarens utlämningsställe. Leveransen av gåvokorten (och eventuell medgåva) till ert företag ingår i priset för det gåvokort ni väljer.

Hur länge era gåvokort gäller framgår på gåvokortet. Det händer att mottagare glömmer att lösa in sitt gåvokort. De kanske tittar in och hittar flera produkter som passar men kan inte välja vilken av alla gåvor de vill ha eller som passar dem bäst just nu. Det är därför alltid bra att påminna om att alla går in och väljer sina gåvor innan tiden går ut.

Det går inte att säga vilket som är det bästa gåvokortet 2021. Detta beror på vilken budget man har för sitt gåvkort och vad man är intresserad av. En del vill ha en viss känsla medans andra vill ha så många produkter som möjligt att välja på. Det vi kan säga är att alla gåvokort som vi säljer på gåvokortspecialisten.se håller en hög kvalitet och det finns stort utbud av fina gåvor att välja mellan. 

Nej ni behöver inte logga in på gåvokortspecialisten för att lägga en beställning. Ni behöver däremot fylla i riktiga uppgifter i ert beställningsformulär och ha ett organisationsnummer.

Vid beställningar från privatperson eller ekonomisk förening gäller alltid förskottsbetalning. Detta innebär att innan vi skickar ut några gåvokort ska betalningen vara genomförd. 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss inom kort.